´´
UK UK UK UK UK FIN UK FIN UK UK UK UK UK FIN
English Finnish English Finnish
vasen Koti Uutiset Sätkälä Ohjelma Ilmoittaudu


SÄTKÄLÄ

>Tapahtuman aluekartta

Sulkavan seurakunnan leirikeskus (Tapiola) muuttuu kesällä 2012 Kiltamme 50-vuotisjuhlien ajaksi SÄTKÄLÄksi. Sätkälä sijaitsee Saimaan rannalla luonnonkauniissa maisemissa. Tällä 20 hehtaarin alueella on aiemmin järjestetty mm. suuria partioleirejä. Valmiina on melkein kaikki mitä peruskiltatapahtumalta edellytetään, ilman turhia yleellisyyksiä. Puolet alasta on telttailuun soveltuvaa kangasmetsää, eli oikein sopivaa "Back to Roots" (takaisin juurille) teemaamme. Paikalle odotetaan satoja autokuntia, myös runsaasti 2cv-ystäviä ulkomailta.

Päärakennuksessa tulee tapahtuman aikana toimimaan kahvilaja aluella on myös ruokapisteitä. Lisäksi on iso ruokailukatos jopa 100 hengelle. WC:t ja suihkut ovat osin valmiina ja lisääkin hankitaan. Nuotio- ja grillauspaikkoja löytyy kuin myös vaikkapa uimaranta ja pitkospuut...

Sulkavan kyläkeskus palveluineen on 5 minuutin ajomatkan päässä. Lähiympäristössä on myös runsaasti vuokrattavia lomamökkejä ym., jos sisämajoitus tuntuu houkuttelevammalta vaihtoehdolta.

Sätkälän Säpinöillä on "positiivinen ongelma". Killan 50-vuotisjuhlatapahtuman suosio on ylittänyt reilusti ennakkoarviot.

TELTTAILU
Tiettyä niukkuutta tasaisesta telttamaastosta tulee esiintymään ja toivomme kaikilta joustavuutta, omatoimisuutta ja muiden huomioonottamista. Alue sinällään on iso, mutta sen leirintäkapasiteettia on hankala arvioida. Kohtuukokoinen teltta tai sätkässä yöpyminen toimivat joustavimmin. Lisäalue leirintäkäyttöön on kuitenkin saatu käyttöömme kävelymatkan etäisyydeltä. Se on myös hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat etäisyyttä tapahtuma-alueen mahdolliseen meluun. Sähköä ei ole tarjolla kuin aivan pakottavimmista syistä. Lämpimän veden saanti voi olla rajallista, mutta onneksi käytössä on sentään kaksi saunaa ja järvikin ulottuu ihan rantaan asti.

YÖPYMINEN SULKAVAN YMPÄRISTÖSSÄ
Tapahtuma-alueella ei ole tarjota sisämajoitustilaa vieraillemme. Jos mieluummin yövyt varsinaisen juhla-alueen ulkopuolella, se luonnollisesti helpottaa tilannetta itse Sätkälässä.
Nettisivullemme on lisätty linkkejä useisiin Sulkavan alueen majoituspalveluihin.
Muutamiin on tehty tapahtumamme nimissä ennakkovarauksiakin, mutta sitovan varauksen hoitaa jokainen itse. Kaikki majoituskapasiteetti tulee takuuvarmasti olemaan varattuna heinäkuussa, koska seudulla on muitakin suurtapahtumia tuolloin. Ottakaa omatoimisesti yhteyttä suoraan linkissä lueteltuihin palveluntarjoajiin. Kaikki paikat sijaitsevat max 20 km päässä Sätkälästä. Sulkavan keskustaan matkaa on vain 5 km.

>LISÄTIETOA MAJOITUSVAIHTOEHDOISTA

> Majoituksista Sulkavan kunnan sivuilla
> ja lisää tietoa täällä

Juhla-alueelle (Sätkälään) päästäksesi, tulee osallistumismaksun olla joka tapauksessa suoritettuna riippumatta siitä yövytkö itse Sätkälässä tai muualla Sulkavan ympäristössä.

Valitettavasti pahimmillaan suuri suosio voi johtaa jopa osallistujamäärän rajoittamiseen. Juhla-alueen kapasiteetilla on rajansa. Kaikki voitavissa oleva kuitenkin tehdään. Tsekkaa tilanne ilmoittautumissivulta.

http://www.sulkava.fi/

SULKAVA
Sulkava on idyllinen 3000 hengen eteläsavolainen kylä. Vesi on leimaa-antava elementti tälle saaristokunnalle, joka tunnetaankin erityisesti jokakesäisistä soutukilpailuistaan. Sulkavan Suursoudut järjestetäänkin juuri ennen omaa tapahtumaamme. Alueen nähtävyyksistä mainittakoon Pisamalahden Linnavuori ja Vilkaharjun ainutlaatuinen 4km pitkä harjumuodostelma. Kyläkeskuksesta löytyy tarvittavat peruspalvelut ja mm. Marimekon tehtaanmyymälä.

Lue lisää:
http://www.sulkava.fi/
http://www.suursoudut.fi/

Lähin kaupunki on Savonlinna (45 km):
http://www.savonlinna.travel/

Sätkälä map


Katuosoite :
Pieksänlahdentie 334, 58700 Sulkava
GPS-koordinaatit:
61°46'42"N, 28°18'4"E