Etusivu Foorumit Päävalikko Ostetaan ostetaan 2cv-pohjainen kuljin

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #122125

    Saattaisin ostaa pois kuleksimasta kohtuukuntoisen 2cv:n tai dyanen loppukesän ratokseni (ajoon siis) ja seuraavien vuosien harrasteeksi. Muinoin 2cv-kokemusta kertyi 150 000 km verran, joten aivan pommia ei kannata tarjoilla hyväkuntoisena…
    Hitsattavaa ei mielellään tarvitsisi löytyä (parit pienet paikat onnistuu..), runko pitää olla ryhdissään. Kone/lootapaketti tulee olla yhteensopiva (EI kutosen konetta nelkun lootalla). Tekniikka pitää olla kunnossa esim. ohjauksen osalta..
    Ulkonäöllä ei ole niin väliä, kunhan ruoste ei kuki liikaa. Uutta maalia saa kaupasta…

    Asialliset tarjoukset Etelähkö-Suomesta mieluiten:
    sitikkaporo ät netti.fi

    #133026

    😯

    Tornion keskusvarastolta löytyy (EHKÄ = lopullinen vastaus selviää viikon kuluessa) tosi siisti ja lommoton sininen Tiina, vuoskertaa 1974.
    Hän on HYVIN alkuperäisessä kuodissa – levähtänyt viimeiset 7 vuotta sisätiloissa – helpolla jopa MR-kilpiin

    HP vaivaiset 1000 Erkkiä. 😀 🙂 😕 8)

    CitroMarc 040 – 52 00 719 😥

    #133027

    Tähän voisin vastata että kyseinen Tiina matkaa Keski-Suomen seuduille myyjän skotlannin reissun jälkeen. Kaupat siis tulin tehneeksi pienen miettimisajan jälkeen…

    Mutta ystäväni takapihalta voisi joutaa -72 nelkku, punainen sellainen. Hitsattavaa hänessä ei ole, lattiaremontti siis tehtynä kuten rungonkin. Ja jarruremontti. Pienellä laitolla siitä mukavan kulkupelin kesäksi saisi, katsastettuna myydään(kun vain ehtisi…).

    #133028

    “Vierailija vielä hetken” on jatkossa “sitikkaporo”

    “Mutta ystäväni takapihalta voisi joutaa -72 nelkku, punainen sellainen. Hitsattavaa hänessä ei ole, lattiaremontti siis tehtynä kuten rungonkin. Ja jarruremontti. Pienellä laitolla siitä mukavan kulkupelin kesäksi saisi, katsastettuna myydään(kun vain ehtisi…)”

    Jaahas, nelkku voisi kyllä kiinnostaa… riippuen koneen ja låådan kunnosta..
    Mitähän tuo “pieni laitto” käytännössä tarkoittaapi? Laitatko meilillä tarkempia tietoja kunnosta ja valuuttatoivehista (ja mahdollista kuvitusta) tulemaan:
    sitikkaporo(ät)netti.fi

    Useampi tarjous on tullut, osa on sen verran kaukana että on lieviä vaikeuksia käydä kulkimia katsomassa.. Mutta kiitokset tarjonneille, uusiakin tarjouksia saa tehdä (Etelä-Suomesta, please..), vielä en ole kauppoja tehnyt…

    #133029

    ..jos et ole vielä saannut kuljinta itsellesi, niin tässä olis yks tarjolla. Eli 2cv6 kaks värinen harmaa, vm -79. Maalattu joskus -95. Sisustus kesken maalauksen jäljiltä.. ota yhteyttä jos kiinnostaa.

    Tänä kesänä ei ajettu, vakuutuksessa on ja katsastettu muistaakseni keväällä 04.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.