Etusivu Foorumit Päävalikko Yleinen keskustelu Tarvittaisiin tekijä!

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #122274

    Pitäis löytyä jostain tekijä Dyanen MAALAUS ja PELTITÖIHIN. Rungossa aika vähän tekemistä. Korikaan ei ole paha. Mainitut osat ovat jo erillään toisistaan. Osa töistä on jo tehty, kuten lattiapeltien vaihto. Itsellä ei aika riitä hitsaushommiin ja maalata en edes osaa. Siis ainakaan sellaista pintaa mitä viittis muillekkin näyttää. Joten jos joku siistin työn tekijä on jouten niin nyt on tilaisuus. Joku hyväksi koettu alan firmakin käy jos joku tietää suositella.

    #133716

    Tuntuupa olevan hakusalla…

    #133717

    Jep, mulla sama juttu. Itsellä ei paikkaa missä tehdä eikä halukkaita tunnu löytyvän. Kuitenkin joku ne kulkimet tekee… Ei vain raha tunnu kelpaavan.

    #133718

    Jos omistaa useamman kulkimen kuin yhden ja on perhettä ja joillakin jopa töitä, niin kenellä riittää enää aikaa auttaa toisia noin mittavissa projekteissa? Vaikka haluaisikin…
    Ikäväähän tälläinen kritiikki on, mutta valitettavasti taitaa asia vain olla niin.

    nimim. 4xsätkä, 5xlapsia ja 1xvaimo. 😉

    p.s. laittakaa asuinpaikkakuntanne ilmoitukseen jos siitä olis vaikka hyötyä???

    #133719

    Tilatkin tuntuvat olevan kiven alla. Sätkän kanssa pääsee parhaiten sinuiksi kun tutustuu siihen itse tehden. Aluksi se ei ole mikään helppo juttu, mutta hyviä vinkkejä saa esimerkiksi tämän foorumin kautta. Päivä ja kohde kerrallaan hitaasti mutta varmasti (valmista tulee.)

    Vinkkinä voin kertoa, että kannattaa hommata digikamera ja näpsiä projektista joka päivä niin maan perhanasti kuvia aina kun tekee jotain. Itse huomasin tämän hyväksi keinoksi, koska välillä tulee hetkiä, että toivo ja usko loppuu. Mutta kun iltasella katselee kuvia aluksi päivän verran taaksepäin ja miettii, että “ai niin tuonkin tein eilen” ja sitten katsoo viikon taaksepäin niin voi jo nauraa kuinka raato kuljin olikaan silloin 🙄

    (Ja onpahan vakuutusyhtiölle dokumentaatiota tarvittaessa.)

    Huomasin tässä kone-projektin yhteydessä erään hauskan jutun: Näytin tyttöystävälle ohimennen miltä kuljin jälleen näytti: “Voi ei! taas siitä puuttuu keula! puolet koko autosta!” ja itse ajattelin jo että: “täähän on kohta valmis, pikkunäpertelyä” 😀

    Toivottavasti tästä on hyötyä jos työvoimaa ei löydy.

    Nm: “Valmiissakin” sätkässä riittää parannettavaa

    Espoo-Ke-Su
    [B] [color color=blue]Dyane -68, Dyane Super -73, 2cv6 -77, 2cv Super -71, 2cv6 AK XXXL -76 [/color][/B]

    #133720

    Kyllä paikka ja välineet löytyy, kunhan sovitaan ajankohdasta. Maalausta en ala tekemään, mutta omani olen maalauttanut paikkakunnan ammattimaalareilla, ja olen ollut tyytyväinen.
    Talli on juuri valmistunut, eilen lämmöt, sisällä on viisi sätkää, mutta tilaa on vielä.
    Soitellaan 0400179345

    Hannu Keinänen

    #133721

    Meillä on paikka keväällä vuokrakäytössä Kiltalaisille, ks aiempi ilmoitus. Talli ja työkalut+ loma-asunto kaikilla mukavuuksilla viikoksi 300 E alkaen helmikuu 2006. Voin laitta kuvia niin paikasta kuin tallistakin.
    Soita jos kiinnostaa 0400179345

    Hannu Keinänen

    #133722

    Jos vielä tarvetta tekijälle, niin eräs pitkän linjan 2CV-guru on aloittanut kaupallisen kuljinkorjaamon Nurmijärvellä. Hinnoittelusta en tiedä mitään, mutta tekniikka on todistettavasti hyvin hanskassa. Tekee kaikki sätkätyöt, vaalii myös wanhuksia.
    Fiksaa ja osaa myös vanhempia mehusitikoita.
    CitroFix, 050 4320109
    Kertokaa terveisiä, kerään bonuspisteitä 😉

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.