Etusivu Foorumit Päävalikko Tekniikka Ducelier startin purku

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #122475

    Jeps,
    miten se oikein saadaan auki? Tarkoituksena kunnostaa puslat ja hiilet. Aika hajalleen sain, mutta osat pysyvät sitekästi yhdessä. Pitääkö ottaa solenoidin vivun akselitappi irti, jotta vetopää aukeaa? Ja miten takapää puretaan?

    Ainaskin kädet sain tosi mustaksi,

    #134777

    Just niin. Eli ota se tappi irti, niin bendixlaite irtoaa ja sitten purkautuu loputkin.

    #134778

    Niin, nyt muistan tehneeni johonkin starttiin sen aiemminkin, muttanyt tappi on tosi tiukssa kiinni. Pitää etsiä jokin sopiva lyöntikalu.

    #134779

    Kyää se “hienomekaanisilla” työkaluilla lähtee, mutta vaatii muistaakseni jonkun verran vasarointia 8)

    #134780

    Purettu on, mitenkähän ne hiilet vaihdetaan? Ja saako niitä mistään, ducelieriin? Ja mitä tulee hiilien mukana? Ovat jotenkin siinä päätylevyssä kiini. Ilmeisesti juotettava kiinni. On siinä vielä jonkin verran hiiliä jäljellä, kannattaako niitä sitten vaihtaakkaan.

    #134781

    Onnea sulle väsäyksissä! Toivon pitkää pinnaa ja iloista mieltä. 😀

    #134782

    Sieltä rautalammen essolta saa mitä hiiliä vaan, starttiin ja laturiin. Osta riittävän isot ja fiilaat ne sitten muotoonsa työkalupakin pohjalta löytyvällä puuviilalla. Kolviin (riittävän järeään) saa virtaa vaikka parkkipaikan sähkötolpasta, ja eikun asentamaan.

    nimimerkillä kujjeiluissa kolvannut.

    #134783

    Kuuma kolvi, hyvä esilämmitys ja puhdas pinta (juotospasta voisi olla hyvä apu kanssa) => ette tinaa hiilien lankoja “tönköiksi” => imaisee tinaa todella helposti koko langan matkalle => hankala taivutella, saati poistaa.

    Jimmi Porist'
    044-339238kuusi
    jimmi65(ät)gmail.com

    #134784

    Kiitoksia tiedoista, tarkempi tarkastelu osoitti hiilien olevan vielä hengissä. Noin 10 mm vielä. Ei niitä tietenkään ihan loppuun ajeta. Solenoidi tuntui pelaavan ja päätylaakerin ostin uuden. Aloitan ehkä tänään kasauksen. Hyvä siitä tulee, luulen.
    Lisäys:
    Ja tuli hyvä, pärähtää käyntiin ihan kivasti. Ja tuli kokeiltua myös ostamaani 6V vetostarttia. Sekin on ihan kiva. Valmius on käyttää sitä. Laitoin siihen vaan vetonarun, mikähän siinä on alunperin?

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.