Etusivu Foorumit Päävalikko Yleinen keskustelu Kysyisin neuvoja

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #122618

    Ostin Hollannista 5/93 ensirekisteröidyn Citikan ja autohan ei ole vähäpäästöinen,en osannut ottaa tällaisia seikkoja huomioon.Onko kenelläkään antaa ohjetta/vinkkiä miten tulee toimia ja saako autoa Suomessa rekisteriin millään konstin??Harmi vaan kun auto on kuin “pakasta” vedetty.Minulle voi myös kirjoittaa os. ilar@kopteri.net. Voin myös myydä auton jos saa tarpeeksi paljon euroja?? Joko Suomeen tai ulos. Terveisin:AP

    #135730

    Franzosella näyttää olevan katalysaattorisysteemiä sätkään. “Nur 679;- €” 😯 Jos sattuisit tarvitsemaan…Tietäisivätköhän konttorilla paremmin?

    #135731

    Tässä taulukko AKE:n teknisistä vaatimuksista:
    http://www.ake.fi/AKE/Katsastus_ja_ajoneuvotekniikka/Kaytetyn_ajoneuvon_maahantuominen/Ajoneuvon+tekniset+vaatimukset/Henkil??auto.htm
    Vähäpäästöisyys (kat), niskatuet eteen, kolmipistevyöt taakse, takasumuvalo, peruutusvalo sekä sivusuuntavalo. Varmaan osa noista varusteista löytyykin. Jos taas katsastus kaatuu pelkkään katalysaattoriin, niin kävisikö tavallinen tarvikemalli? Eihän ne maksa kuin viisikymppiä.
    Tuolla sivun alareunassa mainitaan että “EPA”-normin täyttävät ajoneuvot voidaan hyväksyä 1996 saakka. Onhan sätkiä viety myös Amerikkaan… 😯 .

    #135732

    Osat irti ja sen verran runkoa, alustaa jne. jostain Suomi-papereilla olevasta autosta, että laskennalliset vaadittavat 50% täyttyy ettei mene ensirekisteröinniksi täällä, ja loput osat nuihin vanhan auton osiin kiinni. Enemmän ruumiillista työtä, vähemmän paperisotaa ja spännailemista jonkun mahdollisten päästömittausten yms. kanssa.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.