Etusivu Foorumit Päävalikko Ostetaan sätkänviikset ryppypeltiin

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #122644

    Sätkän viikset ryppypeltiin. Ostaisin sellaiset originaalit jos edullisesti sais. Tuo vaikka Helluralliin tyrkylle!
    T.jalppis@luukku.com

    #135933

    Itse tilasin viime kuussa Ranskasta viikset -55:een. Ei olleet halvat, mutta tulivat kuten pitikin ja ovatpa nyt olemassa, kunhan auto tulee maalauksesta. Ulkomailta saa aika paljon kamaa, mutta hinta on aina se ongelma, kun noita ei enää tehdä kauheita määriä tarvikeliikkeiden käyttöön. Toisaalta noi viiksetkin on aika kulumatonta kamaa joten sen hankinta kirpasee vaan kerran ja sittenhän ne on. Sen olen huomannut, että noita kotimaisia toimittajia kannattaa ensikädessä käyttää ja sitten vasta lähteä ulkomailta tilaamaan, kun täältä ei saa. Se muuten oli aika kokemus tilata ranskaksi, kun ei pätkääkään osaa kieltä. Onneksi tilausvahvistus oli moniosainen ja tuotekuvat hyvät niin voi tarkistaa vahvistusta ennen tilauksen.

    #135934

    Mulla on Pakussa erään Musta Hattuisen Miehen tekemät viikset nokalla…ei erota tehtaan tekemistä…tekeeköhän se Mies vielä niitä…
    Kysykää jos näette.

    t: Pertsa PoHosta

    #135935

    Viimeset meni Ouluun toissa kesänä ja piirustukset onnellisesti hukkunu, että joutus tekeen uudet sabluunat? Prässi toki vielä hyllyssä. Niistä oma tekemistä kyllä puuttuu se uuden kiilto pinnasta joka on alkuperäisissä “uusissa” viiksissä, mutta jonkun ajan jälkeen ne uudetkin kyllä himmenee?
    Että semmosta
    🙁

    Mauno Nurkkala.. Raahe - Piehinki - Ylitornio.
    Lapinjaos Hupimestari.. 🙂

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.