Etusivu Foorumit Päävalikko Yleinen keskustelu Rättäri hääautona

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #122694

    On se mahtavaa,että parikymppiset haluaa hääautokseen Rättärin.Morsiamen isä vanha kaveri sen tilasi.Mahtava vastaanotto,uskomaton.Sanoivat olevan ainoan oikean hääauton.Mulla on tosivanha räikkätorvi Uljaksessa ja se herätti hilpeyttä :D.Oli kylä sekaisin onnesta,kun räikkä soi ja Rättäri lipui terassien ohi uljaasti.
    Mulla kuljettajalla oli ihan prässihousut ,sininen teekauluspaita ja kravatti jossa on Rättärinkuvia.On ainoo solmio,kun ei kiristä.Netistä sain nopiasti solmuohjeen,kun en juurikaan hirttosilmukkaa kummempaa saa aikaan.
    Kerroin nuorelleparille vinkiksi,että meidät on Sitikkamuorin kanssa vihitty samassa kirkossa kolmekymmentäkuusivuottavuotta sitten ja Rättäri on kolmekymmentävuotta vanha. 8)

    #136072

    Vuonna 2002 mentiin naimisiin ja meillä oli ajopelinä 50-luvun lopun Buick. Jälkikäteen ajateltuna olisi Rättäri OIKEASTI ollut ihanampi vaihtoehto! Siinä olisi ollut tunnetta taatusti enemmän, mutta tunnetta oli hääpäivän kerrakseen, vaikka oltaisiin menty jalkaisin… 😀
    Se Buicki oli melko luonnollinen valinta kun sellainen kaveripiirissä oli. Rättäriä ei kellään ole. Ei edes allekirjoittaneella, joka sellaisen toivoo joskus saavansa. *huokaus*
    Mutta sitten 6-v hääpäivänä otetaan se Rättäricruisailu, omalla tai “lainatulla”!!!

    #136073
    #136074
    txk

    3-vuotis hääpäivä tänään. Tuolla kolmen vuoden taikaisella keikutuksella saatiin Rouvakin vakuuttuneeksi sätkän tarpeellisuudesta elon harmaata arkea piristämään!
    😉

    #136075

    Onnea txk hääpäivän johdosta.Meillä tulee syyskuussa jo 36 vuotta avioliittoa ja kyllä Rättäri on tuonut siihen omat mausteensa ja muistonsa.Kun lomalla ollessa näinä kauniina kesäpäivinä kesäpäivinä hyppää Rättäriin ja kääntää avaimesta ja kuulee se iloisen kehräyksen,tu lee mieleen silloinen mainoslause,kun Hänen kaverinsa uutena ostettiin;Uus kaksceeveekuus seitenkuus.Se on aikakone.Pääsee 30 vuotta ajassa taaksepäin.Tulee ihan poikamainen olo.

    🙂

    #136076

    Tässä meidän versiomme:

    Yksipuolaisen ratin takaa,

    Visa-mies

    [url url=http://visamies.wordpress.com]visamies.wordpress.com[/url]
    [url url=http://instagram.com/visamies]instagram.com/visamies[/url]
    [url url=http://facebook.com/visamies]facebook.com/visamies[/url]
    [url url=http://youtube.com/visamies]youtube.com/visamies[/url]
    [url url=http://twitter.com/visamies]twitter.com/visamies[/url]
    [url url=http://visamies.galleria.fi]visamies.galleria.fi[/url]
    [url url=http://sitruunapatonki.fi]sitruunapatonki.fi[/url]

    #136077
    eki

    Yksi rättäri näkyi TV:n Satuhäät-ohjelmassakin viime talvana

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.