Etusivu Foorumit Päävalikko Tekniikka Turvavyöharmi

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #122858

    Samperi, olin vihdoin pakotettu menemään korjaamolle, kun jo toisen kerran katsastusmies intoutui huomauttamaan pohjassa olevasta reiästä (ensin sitä asiallisesti itse katsastustyökalullaan nakuteltuaan ja suurennettuaan) ja tällä kertaa vielä oikein kirjallisesti. Reginahan on meidän perheessä lähinnä käyttökuljetin eli immeisten ja tavarain kuljettamiseen tarkoitettu kulkuneuvo, joten enpä ole aina jaksanut jokaisesta kolhusta ja painanteesta kirjaa pitää (etenkin kun sen verran on nuo peukalot keskemmälle hanskoja laitettu, ettei kovin moninaiset korjaustoimet tahdo tältä maallikkolta taipua).

    No, korjaajasetä teki työtä käskettyä: nosti Reginan yläilmoihin, totesi, että pakoputki on tiellä, irrotti sen ja alkoi muotoilla pellinpaloja ensin pohjalevyiksi ja sitten palkeiksi. Mukavastihan nuo taipuivat muotoihinsa ja hitsipilli lauloi asiaankuuluvasti (oletan, kun kerta suurin piirtein ensimmäistä kertaa mokomaakin ihmettä näin läheltä katselin & kuuntelin), mutta auta armias, kun lieskat lenteli pohjan lävitse sisätiloihin. Siinä tunsin välillä itteni aika pöhköks, kun huutelin että nyt käryää tai että taas joku palaa. Setä vaan taputteli käellään ja puhalteli ja aina ne liekit sammui, mutta välillä aina muisti mutista, että toisen pitäis istua siellä ylhäällä vesiletkun kanssa.

    No kuitenkin sittenhän se tapahtui, mitä vähintään saattoi pelätä. Kuului vain yks humahdus ja turvavyö otti ja suli poikki. Olin siinä jo ehtinyt huolestua penkin keinonahan puolesta, mutta kävihän se tämäkin turhasta harmista. Asiasta sitten neuvoteltiin, eikä setä niin hirveitä melkein kolmituntisesta rupeamastaan ottanut, vaan neuvoili vielä eri tarvikeliikkeitten sijainteja, joista ainakin joskus oli tilaamalla etuvöitä saanut. No, eipähän sitten kuitenkaan enää saa, kun ovat sellaiset tuotteet poistaneet valikoimistaan, paitsi että Motonetin tietokone kertoi yhden kappaleen olevan tilattavissa mukavaan 70 ekun hintaan. Enpä ihan ensimmäisenä tähän olkeen tarttunut, vaan kyselen, onko kellään kokemuksia yhdistelmästä katkennut vyö/suutarin nahkaompelukone. Ainakin halvemmaksi tulee, mutta miten on kestävyyden kanssa ja kuinkahan on tuon laillisuuden laita?

    #136968

    Onhan noita vöitä purkaamot puolillaan! suoraan sätkään sopivaa ei varmaan löydy mistään. Mutta kato toisenpuolen ehjästä vyöstä mallia.

    #136969

    Kannattaa kysyä Sitroselta, niillä varmaan on suoraan sätkään sopivakin.
    http://www.sitronen.fi
    Ainakin hinnasto tuntee:
    2CV TURVAVYÖ ETU VAS, OIK 56,50 eur
    Lasse

    #136970

    Sinuna jättäisin ompeluvehkeet nurkkaan ja ostaisin suosiolla uuden turvavyön tilalle. Tai jollet halua maksaa autoilusta mitään niin eiköhän jollakin meistä pitäisi löytyä käytetty sulle. Itselläni ei löydy kun olen kaikki ylimääräset lempannut roskiin, laitoin omaan aikoinaan rullavyöt ja hyvin pelaa.

    #136971

    Täällä olis Seinejoen lähellä ylimääräiset axun turvavyöt tarjolla.
    Ja Pertsalla varmaankin löytyy Isooskyröös monen mallista turvavyötä, vai mitä Pertsa ?

    #136972

    Pyynnöstä toristan notta onhan noita aika lootallinen,erilaasia…Ota vaikka kuva siitä lukkosysteemistä notta näen mitä lajia se on.
    On tosiaankin niitä montaa erilaista!

    t: Pertsa Koo
    kontio.pertti@pp.nic.fi
    040 505 0075

    #136973

    😮 Mää olen kauhiast liikuttunu, kui avuntarjouksii ja osanottoi on tullu – nii idäst, lännest ku etelästkii (ml. yv:t). Otan yhteyttä ao. tahoihin, jahka kiireiltäni ehdin, ensiks vaan täytyy taistella tuo viallinen rullavyöloota lattiasta irti.

    Mutta parasta tässä episodissa on huomata, kuinka kuuluisa kiltahenki osoitti olemassaolonsa; myötätuntoa ja varaosaa tumpelolle suorastaan tulvii ovista ja ikkunoista (tai no, ainakin kuvainnollisesti) 😀 . Minä kiitän, oi siskot ja veljet (ja toivottavasti en vielä liian aikaisin).

    kretek-sätkä

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.