• Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #122932

    Tervehdys kaikille!

    Tuoreena kiltalaisena varmaankin on paikallaan esittäytyä.

    “Henriksson, Juuso Henriksson..” Meillä on aina ollut näitä Citikoita suvussa ja jotenkin sellainen on päätynyt minullekin.. Taitaa olla niin, että minutkin tuotiin silloin aikoinaan 2cv:llä sairaalasta kotiin, vuosi oli 1974. Hyvin vielä muistan aikoja 70-luvun loppupuolelta jolloin kotipihassamme oli vihreä rättäri, ruskea GS ja yläpihalla seisoi tumman vihreä kamina koristeena. Ensimmäinen kilta-aiheinen muisto on minulla vuoden 1985 maailmankokouksesta, jossa olin mukana toisen setäni kyydissä vihreällä ami 6 breakilla. Itse liityin kiltaan vasta tänä kesänä.

    Oma kaksipyttyinen kuljin on siis tällä hetkellä 1966 ami 6 break, josta kuvia olen tänne foorumille laittanutkin. (LINKKI ami kuviin) Sitä ennen omistin 8 vuoden ajan 1971 ami 8 berlinen, joka löysi alkutalvesta uuden hyvän kodin Porvoon läheltä. Itselleni (lue vaimolle) olen luvannut, että ainoastaan yksi harraste-citikka on omistuksessa kerrallaan, joten jos uutta halajan, niin vanha on laitettava kiertoon ensin. Eli siis ruostumaan en tule koskaan autoa ostamaan. Molemmat amit olen ostanut Ranskasta yksityishenkilöiltä ja molemmat autot museorekisteröin Suomessa. Ensimmäinen ami tuli muuttoautona Poitiersissa vietetyn kouluvuoden jälkeen ja tämä toinen oli sellainen Internet heräteostos. Auto haettiin Etelä-Ranskasta pikkukylästä Clermond-Ferrandin läheltä pari päivää ennen Vappua. Mennyt kesä meni autoa koristellessa ja tulihan sitä ajettuakin… jonkin verran yli 10.000 kilometriä.

    Kaikenlaisissa tapahtumissa minut löytyää helposti kun katselee 2 metrin korkeudelle, siis sikälimikäli olen paikalle sattunut (tänä kesänä tuli vähemmän käytyä).. Yllättävän hyvin muuten sitä tälläinen piiiiiiitkä mies mahtuu näihin vanhoihin kulkimiin.

    Hauskaa talven alkua kaikille!

    t. Juuso

    #137393

    Pieni päivitys lienee paikallaan..

    Amit on nyt elämästäni kadonneet, eikä uutta ole tulossa ainakaan toistaiseksi.. Nyt menee talvi Harrikka-Wanhuksen kimpussa ( http://juus.files.wordpress.com ) ja sitten ois faijan 2cv6, joka myös kaipaisi huomiota..

    Tässä linkin takana kaverukset yhteispotretissa:

    http://juus.files.wordpress.com/2008/11/wla_out1.jpg

    Jossain vaiheessa, jos sellaisen AZAM 6 kulkimen löytäisi..

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.