Etusivu Foorumit Päävalikko Yleinen keskustelu Wanhusten waalijoiden kalustoluettelo

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #123157

    Helge tuossa uusimmassa kirjoitteli sanasen kalustoluettelosta ja sen päivittämisestä – allekirjoittaneelta on täysin mennyt ohi, että onko pitänyt päivittää se vanha luettelo vuodelta 198x-9x, vai heittää vain nykyinen omaisuus luetteloon ilman wanhaa perimätietoa omistussuhteistaan…

    Jaa miksiköhän näin epäselvästi asiaa tiedustelen – no kun mää en muista ja ihan tarkkaankaan enää tiedä mitä mää omistan ja kuinka paljon – kirjekuorissahan (kuntoluokitus 8 ) noita pääasiallisesti on, mutta kun nekin on osa ns. paremmassa säilössä, samoin kuin tuo wanha lista. Olis jotain pohjaa tuolle etsimistyölle, kun “tietäs että ai niin tuokin, missähän se on?”

    Ja siinä luettelossahan oli mm. moottorinumeroita – vois vaikka jollekin löytää lohkot, kun tietäs mitä hakea…

    Sekin multa on mennyt ohi, että periikö ww jonkunmoista jäsenmaksua vuositasolla? Ken vastaa, jos haluaa?

    Jimmi Porist'
    044-339238kuusi
    jimmi65(ät)gmail.com

    #138667

    Minuakin kiinnostaisi kyseinen luottelo, varsinkin nyt kun alkaa caramelli olla jo jonkinlaisissa kuosissa, ja yhdet ylimääräiset laatat siinä sivussa kertynyt nurkkiin. Mikä muuten oikeuttaa ns. wanhuksen vaalijan titteliin? Riitävään wanha kuljin? Riittävän wanha kuljettaja? Riittävän tuuhea parta…:shock: ?
    Mikäli luettelo löytyy exel-tiedostona, kelpaa sekin oikein hyvin. Etten sanoisi jopa paremmin.
    Jos listan ylläpidosta veloitetaan, niin mikäpä siinä. Elämä on 😀

    #138668

    Käsittääkseni Killan kalustoluettelo pohjaa Wanhusten Waalijoiden luetteloon jota vain laajennettaisiin kohti uudempia vuosimalleja.

    Ennenvanhaan tietojen keruu oli helppoa esim. jäsenmaksun yhteydessä, mutta nykyisin nämä tiedot pitää kerätä erikseen.

    Luettelon julkaiseminen Killan sivuilla voisi olla yksi mahdollisuus. Pyydettäisiin Kiltalaisia tarkistamaan oman kulkimensa tiedot ja täydentämään puuttuvat. Tosin tällakin tavalla tavoitetaan vain osa porukasta.

    Esim. Englannissa 2CVGB-kerho on hyvin voimakkaasti “jakaantunut” eri 2cv-mallien alajaoksiksi paikallisjaosten lisäksi. On “Golden Oldies” (wanhukset), “Drum Brake Register (70-luvun rumpujarru 2CV:t), “Disc Brake Register” (vm. 81-90), “Dyane Register”, “Modcon” (viritykset), “Bijou Register”, “Ami Register”, “Van Register” (Pakut) ja jopa !”H-Van Register” (Kamiinat). Jokaisessa lehdessä rekisterien hoitajat raportoivat uutisista ja esittelevät kalustoa. Toimisikohan Suomessakin? Voisi aktivoida porukkaa olemaan ylpeitä kulkimistaan malliin ja ikään katsomatta.

    Onhan meillä sentään Pakusivut jo:
    http://www.hulifer.net/fourgonettes/gallery/

    #138669

    Kyllähän tuon Camina-osaston perään jo hieman kyseltiin, mutta se ei herättänyt innostusta. Syytä en täysin ymmärrä, tarkemmin sitä tarinaa löytää tästä

    Kyllä mielestäni Caminakeskustelut tänne sopisivat, eikä se olisi keneltäkään pois jos niistäkin tarinaa väännettäisiin..?

    #138670

    Niin kyllähän tuo suomen ajoneuvo hallinto erittelee Aminkin täysin eri
    ajoneuvoksi kuin 2cv’n vaikka siinä onkin enemmän 2cv:tä vastaavia osia
    kuin Kamiinassa. Tuohon lehteen, 2CV GB’n lehti on huomattavasti enemmän
    ajoneuvo-lehti kuin Nyytiset joka on kautta aikain ollut enemmän
    2cv Ystävien-lehti. Omasta mielestäni tuo 2CV GB’n julkaisun
    ajoneuvoja esittelevä tyyli ei sovi nyytisten ihmisläheiseen tyyliin.

    -Olli

    #138671

    Tuosta olen samaa mieltä kanssasi. Mukava on lukea niitä tarinoita sieltä.

    #138672

    Nythän meillä on tuo erittäin hieno ja toimiva arkisto tulla killan sivuilla… eikös sitä WW-listaa voisi sinne esille laittaa?

    Jimmi Porist'
    044-339238kuusi
    jimmi65(ät)gmail.com

    #138673

    Ehdotan suoraa yhteydenottoa Wanhusten Waalijoihin. Luulenpa, että sieltä käydään harvakseltaan lukemassa viestejä täältä.

    #138674

    Olen kanssa huomannut, että harrastajien ikääntyessä tuota kalustoa unohtuu erinäisiin paikkoihin, joten kannatan tuon listan uudistamista piakkoin. Eikä sen vanhankaan listan uudelleen julkaiseminen huono idea ole. Tämä siksikin, että esim. kuolemantapauksessa omaisten on huomattavasti helpompaa alkaa etsimään kaikenlaisia “romukasoja”, joita edesmenneeltä on jäänyt toisten nurkkiin pyörimään… 🙄 Ikävän ja jokseenkin karun kuuloista, mutta tottahan se on. Surutyön ohella ei mielellään kaivelisi kissojen ja koirien kanssa kaikkea muuta “epäoleellista”.

    Ja jos tuota listaa kerätään ja uudistetaan niin en näkisi ongelmana tuota jaotteluakaan ajoneuvotyypin mukaan, nykyisin kun tuo lajittelu on niin paljon helpompaa atk:n ansiosta…Voisihan sitä sitten muutella mielen mukaan missä muodossa lista julkaistaan milloinkin. Kyllä ne nelkut ja kutosetkin sinne listalle mielestäni jo mahtuu, kun molempia löytyy museorekisteröitynäkin… ❓

    Espoo-Ke-Su
    [B] [color color=blue]Dyane -68, Dyane Super -73, 2cv6 -77, 2cv Super -71, 2cv6 AK XXXL -76 [/color][/B]

    #138675

    VMPK:lla aukesi juuri hieno nettiversio kalusteluettelosta. Sitä saapi kukin täydentää omilla jäsentunnuksillaan. Siis omia tietoja.
    Ongelmana tuossa on se, että tietosuoja kieltää kenenkään tietojen päivittämistä nettiin ilman asianomaisen lupaa. Tätä varten lupa pitää lähettää jäsenkirjurille henkilökohtaisesti. Tästä syystä itsekään en näe sieltä vielä kuin omat tiedot. Luvan olen jo lähettänyt kirjurille, joten kaiketi piakkoin luettelot avautuvat minullekin. Sitä en tiedä miten kyseinen luettelo on voitu sitten lähettää jo monena vuotena kirjallisena muotona jäsenille.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.