Etusivu Foorumit Päävalikko Tekniikka Umpioiden uusiksi peilittäminen?

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #123278

    Pikkuisen pännii kun vajaassa 45 vuodessa ovat jo hapettuneet piloille. Tallin nurkasdsa makoilee 4 kpl hyvälasista mutta huonopeilistä Cibien wanhanmallista lyhtyä.
    Olikos joku kunnostanut noita, ja jos, niin missä ja miten?

    #139394

    En osaa itse niitä kunnostaa, mutta yksityiskohtaisia vinkkejä löytyy seuraavalta sivulta:

    http://www.timohapponen.net/

    #139395

    Oho! Tartteeko noin kiiltävää edes pinnoittaa?
    Thanks.

    #139396

    Uskon kyllä että saisin kuupat kiiltämään, mutta Suomen metallointi oy meinasi että 120 neljästä pinnoitusvalmiista umpiosta… Elämä on.
    Kuulostaa aika vaaralliselta tuo kaliumsyaniidi. Äkkiäkös sitä muuten tuollaisen pinnoitussysteemin rakentaisi 😀

    #139397

    Mie oon kerran korjannut “peilipinnat” ihan vain bilteman hopeakromi sprayllä. Lasit vain pois ja ruosteen poishionta, pohjamaalia ja sit hopeakromia pintaan. Hopeakromia ei tule lakata ja se tarttuu sormiin pintaa pyyhkästäessä vaikka kuiva olisikin, mutta ajaa kelvollisesti asiansa – ainakin kesä käytössä.

    #139398

    @miki wrote:

    Uskon kyllä että saisin kuupat kiiltämään, mutta Suomen metallointi oy meinasi että 120 neljästä pinnoitusvalmiista umpiosta

    Suappiklubilla oli maininta että minimiveloitusraja ois satasen, eli kysyitkö montako umpiota ne tekis tohon 120:een euroon? Jos vuosi sitten hinta oli vielä 20e/umpio pareittainkin tehtynä.. Meinaan vaan että multakin vois siihen läjään 3-4 umpiota tulla jos kimppahankinta kannattaa (ja joku kertoo miten se lasin irtoaa siitä umpiosta), ja GS-CX-miehillä saattas olla kans tarvetta ko. palvelulle?

    #139399

    Neljä umpiota, 120 euroa. Kerroin että näitä kyllä mahdollisesti löytyy lisääkin, johon totesi että hinta per kuuppa eikun putoaa kun määrä kasvaa. En tosin keskustellut sen enmpää, joten saattaisi kyllä vielä olla neuvotteluvaraa. Tämä tarjous koski siis itsekiillotettuja umpioita. Kiilloituksessa heillä on tuntitaksa, joka saattaa olla aika suolainen.

    #139400

    Mikä on tilanne tänään, vieläkö on tarvetta tai kiinnostusta asiaan?

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.