Etusivu Foorumit Päävalikko Tekniikka Vihreän Tinskun käynnistys jutut….

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #123321

    Tinsku tuotu Kuopionseudulle. Tänään tehdään sille jotain. Katsotaan, miten käy. Tai siis jos käy! 😳
    _________________
    Antti JP Kuopio
    2CV AZU -63, XM SX -95

    Non niin, muuten onnistui, mutta akku oli tyhjä 😳
    Ei tietenkään kaapeleita eikä laturia mukana ollut, ei.
    Keskiviikkona sitten jatketaan 😆

    #139560

    Käy se. Olen kuullut jo useita muita vaihtoehtoja, kuten ehkä sinäkin, joten jospa se siitä. 😀

    #139561

    Nooh Antti, joko se toimii?

    T. nim. utelias 😯

    #139562

    Työpäivä tänäänkin, harrastukset sitten kolmen jälkeen. Malttakaa hetki! 😆

    #139563

    jepulis, yksi olennainen vikakohde paljastui. Vaihdoin tulpanjohdot Pakusta, mutta ei lähtenyt käyntiin. Edelleen virranpuute. No, vanhat johdot Pakuun ja yritys siitä antaa virtaa Tinskuun. Ja Paku oirehti heti kuin Tinskukin. Ei käy!
    Siispä uusia tulpanjohtoja nyt metsästämään. Taas huomiseen 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

    #139564

    Nyt kun otit puheeksi nuo tulpanjohdot niin muistui mieleen samanlainen juttu kaverin amissa. Vappun ajelu päätyi huolto-asemalle ja etsimisen jälkeen vasta tulpanjohtojen vaihto auttoi. Miettikääpäs nyt moni kesäsätkäilijä, että miten vanhat johtimet sätkästäsi löytyy. Samaa voisi pähkäillä jarrunesteistä, nekään kun eivät ikuisia ole.

    #139565

    Hienoa että vika löytyi 😀

    #139566

    Jahas, tulpanjohdot varaosaliikkeestä 5,50/kpl ja asennus. Sytytyksen säätö sekä akun latausta 1h. Virta päälle, ryyppyä vähän (koneelle) ja hipaisu starttinappiin JA KONE KÄY! Pyörii nätisti, vähän alhaalla tyhjäkäynti, mutta kuitenkin. No, pieni paussi ja akku tyhjä! :oops:” Pitää vielä investoida siihen”. 😆 Taidan kuitenkin ensin pistää akun pitempiaikaiseen lataukseen ja katsoa, pysyykö siinä jännite. 🙄

    #139567

    Hienoa, että kuljin käy..

    Itsekin vaihdoin viime keväällä amiin uudet Motonetin mustat tulpanjohdot, aivan hirvittävä pauke alkoi välittömästi ja meinasi suorastaan toi imuäänenvaimennin(tai mikä harmaa pönttö nyt onkaan tuossa kaasarin päällä) lentää taivaan tuuliin.. Hirvittäviä pamahduksia niillä piuhoilla vaikka mitä yritti.. 😀 Laitoin takasin vanhat rumat siniset tulpanjohdot ja pauke loppui välittömästi..

    #139568

    Alkuun Tinsku lähtee käyntiin vain kylmänä. Tänään jonkinverran tyhjäkäyntiä ja kas kummaa, nyt lähtee sitten kuumanakin käyntiin. Eli akku ottaa sittenkin latausta vastaan ja pitää varauksen. Helpotuksen huokaus 🙄

    #139569

    Jäi sitten kesken tämäkin ketju. No, Tinskuun ostettiin sitte uusi akku ja erinomainen toimintavarmuus palasi hetkessä. Tinskullahan tehtiin pitkän seisonnan jälkeen 4000km:n Ruotsin matka. Nyttemmin Tinsku on hyvissä käsissä Joensuussa ja toimii.

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.