Etusivu Foorumit Päävalikko Tapahtumat Ilmoittaudu Mööttiin, jatkoaikaa saatu ja vielä ehtii!

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #123506

    Hei 2CV kiltalainen!

    Vielä ehtii ilmoittautua Mööttiin, mikä pidetään lauantaina 29.9.2007 Levillä keskellä Lappia!

    Nyytisissä mainittuun ilmoittautumisten takarajaan on saatu jatkoa, joten vielä ehtii hyvin mukaan. Nyt takaraja ilmoittautumiselle on sunnuntai 23.9.2007!!!!

    Ilmoittautuminen Hupimestarille tarvittavine tietoineen ja majoitusvaraukset suoraan Levin matkailusta. Tarkemmat toimintaohjeet löytyvät Nyytiset 4/2007 sivuilta. Mööttipaikka on hotelli Levitunturi.

    Sunnuntaina 30.9. on sitten syyskokouksen vuoro samassa paikassa.

    Tervetuloa!

    Osmo, Lapin JP

    #140752

    Nyytisessä 4/2007 olleessa möötti-ilmoituksessa mainittiin vain muutamia esimerkkejä Levin majoitusvaihtoehdoista, joita siellä kyllä riittää pilvin pimein.

    Tässä vinkki löytämästäni hotellista, josta jo muutamat muutkin mööttivieraat ovat varanneet huoneensa.

    Tien toisella puolella, vastapäätä Hotelli Levitunturia sijaitsee Hotelli K5, jonka huonehinnat ovat melkoisesti halvemmat kuin mööttihotellissa.
    2 hengen huone saunalla tai poreammeella ja parvekkeella maksaa 74 eur/vrk.
    http://www.k5levi.fi/etusivu/index.php

    Levillä näyttää olevan tapana, että huonevaraukset pitää maksaa kokonaisuudessaan etukäteen. Asiasta erikseen sopimalla ainakin K5:ssa voi laskun maksaa normaaliin tapaan eli sunnuntaina hotellista lähtiessä.
    Varauksen tehdään suoraan K5 hotellin respasta puh 016 639 1100.

    t Päivi

    Rättäri - Citroen 2CV
    https://www.facebook.com/groups/168107986665515/

    #140753

    Jep

    Juuri niinhän Nyytisissä oli vain muutama esimerkki. Niihin kahteen hotelliin on sovittu varaukset ilman etukäteismaksuja, kunhan varaus tehdään Nyytisissä mainitun Ari Kurolan kautta. Suoraan hotelleista varatessa eivät välttämättä sopimukset ole voimassa.

    Pääasiahan on, että Kiltakansa saapuu Mööttiin ja seuraavan päivän syyskokoukseen runsaslukuisena ja että kaikki tulijat saavat katon päänsä päälle haluamastaan paikasta. Kuukauden kuluttuahan Lapissa voi olla vaikka lumipeite. Tänään satoi käsivarteen Kilpisjärvelle jo ensilumen ja ollaan vielä elokuussa!

    Osmo, Lapin JP

    #140754

    Onko tossa mitään perää että leville pitää maksaa etukäteen. Tilasin huoneen sieltä eikä kukaan multa mitään rahaa pyytänyt. Kysyin vielä käykö liiton kortti siellä ja kyllä käy. Sanoivat kun tulen pitää näyttää maksaessa että saan alennuksen. Mistä tuo etukäteen maksu olisi sitten peräisin.

    #140755

    Lähettivät etukäteismaksun kahdessa erässä ja päälle toimitusmaksu. Nyt on kuitenkin ilmoitettu, että palauttavat maksetun erän ja poistin toisen laskun automaatilta. Maksu sitten suoraan hotelliin.

    #140756

    Soitin hotelli levitunturiin ja sanoivat että tokkakai varaukset on sitovia eikä mitään etukäteis maksua ole. Elikkä möötissä nähdään ja päästään syömään kait poroa(Holappa takas että nälkäsenä ei tartte olla). No pikku shoukkia etukäteen.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.