Etusivu Foorumit Päävalikko Tekniikka Teflonien asennus

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #123591

    vinkit ovat tervetulleita miten parhaiten saan teflonit asennetuksi ? kantta ei siis tarvi avata vaan “narua pyttyyn” ja näin venttiilit ei putoa. sitä pohdiskelin että millä saan teflonit painetuksi paikalleen niitä vagingoittamatta ? vinkkinä aiemmin tuli jo että kannattaa laittaa ohut teippi lukittimien urien päälle jotta terävät reunat ei vahingoita tefloneita. kaikki vinkit ovat tervetulleita. mikko

    #141260

    Katsele justiinsa sopivan kokoinen vaikka putken pätkä, joka sopii just teflonin päähän,, putken päähän kopistat sievästi jollain keveällä vaikka laudan palalla.. Laita ohjurin päähän vaikka rasvaa niin menee sopuisasti tefloni paikoilleen.. Jos kansi ja venttiili olisi irti niin hylsysarjasta löytyy sopiva hylsy paikoilleen työntämiseen.. Tarkista kuitenkin asentaessasi että oikea tefloni tulee oikeaan ventiiliin.. Mittaa se ohjurin pää,, tefloneissa oli ainakin ennen väri koodi,, mutta kun en muista nyt ulkoa niitä värejä….
    😉

    Mauno Nurkkala.. Raahe - Piehinki - Ylitornio.
    Lapinjaos Hupimestari.. 🙂

    #141261

    Minä olen käyttänyt vanhaa teflonia ylösalaisin painamistyökalun ja uuden teflonin välissä, näin uusi tefloni kohtaa kovuisensa aineen ja paino tulee tasaisesti joka puolelle. tiukin kohtahan on venttiilinohjurin kaula.
    Mulla oli teflonisatsi, joita ei ollut merkitty ja piti tarkkaan mittailla ja sovitelle venttiilin varren päähän, jotta oikeat parit löytyi.
    Lasse

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.