Etusivu Foorumit Päävalikko Myydään kutosen peruskorjattu kone

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #124159

    saattaisin myydä itselle tehdyn kutosen koneen. kampiakseli uusi, nokka uusi, mäntäsylinterisarjat uudet, stefat uudet. kannet jouduin laittamaan uusimattomina paikoilleen kun en siihen hätään löytänyt. kokoonpanon jälkeen moottori ei ole ollut autoa lähelläkään.

    #145674

    mitäpä olet ajatellut korvaukseksi koneesta ? mikko

    #145675

    katselin kuitteja..näähän on sitroselta tulleita osia ihan onnikan kyydissä.
    mäntäsylinterisarja 240e, kampi 350e, nokka 230, stefat,venttiilinostimien tiivisteet (paremmat kuin teflonit..),brillit ja muuta… jösses, on sitä joskus ollut rahaa! ja nyt nautitaan auvoisista eläkepäivistä.. mutta, kone vapaasti forssassa 800 euroa. pellit ei ole päällä mutta vieressä laatikossa nätisti.

    kone on pelkkä moottori, huolella koottu, ihan itseä varten ja kun sanon ettei siinä ole laatikkoa, starttia eikä laturia mukana saa se tuntumaan itse asian tavattomalta riistolta.
    tehtaan kone maksaa sitrosella kuitenkin (jos saa) 1300 e, käytettykin 600 jolloin saa antaa omansa vaihdossa.

    #145676

    kovasti kiinnostaa. näin aika uutena rättäristinä oppiakseni kysymys eli siis onko sylinterit putkitettu mikä vissiinkin tarkoittaa että ensin porattu “isoksi ja sitten jotenkin laitettu putket sylinterien sisään ? mikko

    #145677

    Eipä oikein kannata porailla ja holkitella, kun uusia mäntä-putkisarjoja saa vielä. Eli siis iskemättömät pytyt ja männät on tässäkin ilmeisesti kyseessä? 😉

    Espoo-Ke-Su
    [B] [color color=blue]Dyane -68, Dyane Super -73, 2cv6 -77, 2cv Super -71, 2cv6 AK XXXL -76 [/color][/B]

    #145678

    kaikki uudet osat on ihka uusia citroen osia – ja hyvä niin. eli ostin originaali mäntä/sylinterisarjat. vippaskonsteja en halunnut käyttää.

    venttiilin ohjurien tilalle asennettiin paremmat. sen verran on annettu periksi. nokka-akseli on samoin uusi kuten kampikin – tehtaalaisia nekin. ei kuitenkaan finlaysonilta ( huom.kun vorssassa puhutaan tehtaalaisista, tarkoitetaan finlaysonia puuvillatehdasta)
    kansiksi jouduin asentamaan ne vanhat joissa venttiiliputket olisivat olleet alapäistään uusimisen tarpeessa. uudet tiivisteet siellä kuitenkin on.

    yhtään ei ole käytetty asennuksen jälkeen mutta ei siitä syystä etteikö olisi uskallettu, vaan kone on ollut pumpulien päällä jemmassa. en ole raaskinut sitä ottaa esille.

    tiedän että kadun jos nyt myyn. mistä tämän sitten otat?

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.