Etusivu Foorumit Päävalikko Ostetaan Harmaa vilkunviiksi ja nelkun tuuletusluukku

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #124306

    Menin pentele katkaisemaan vilkunviiksen kun konttasin pakun jalkatilassa. Pitäisi siis löytää jostakin korvaava. Varstosta on nyt kaikenväriset loppu. Lisäksi tarvitsisin suoran tuuletusluukun modernille mekanismille , mielellään tiivisteen ja listan kera. Vaihdossa voi saada suoran wahusmallisen (mekaaniselle pyyhinkoneistolle) luukun.

    0400 485973 tai miki(miukumauku)aller.fi

    #146593

    Sen viiksen voi hätätilassa korjata.. Siten,, jos poikki viiken varsi ei reikäsilmä,, niin poraamalla sopivalle teräslangalle reijät varren kumpaankin osaan ja laittamalla sopivan pätkän lankaa sisään tippaliiman kera.. Korjasin vuosi sitten yhden ja on kestänyt käytössä siitä asti kun muutakaan ei ollut laittaa eikä uutta koko kytkintä kannattanut hankkia sen takia.. Sitten kytkimen toimintaa voi keventää laittamalla siihen keskimmäisten kytkentä tappien väliin fylliä hiukan jolloin se jousen painama messinkinen kytkin molkura ei pääse niin syvälle siinä vapaa asennossa niin pääsee helpommin kääntyyn toimintaan.. 💡 😉

    Mauno Nurkkala.. Raahe - Piehinki - Ylitornio.
    Lapinjaos Hupimestari.. 🙂

    #146594

    Hei!

    Mulla on ylimärääräinen uusi uudenmallinen luukku, ja käsittääkseni siihen tuleva kumikin, kun en tiennyt että vanhuksessa on erilainen kiinnitin ja eri paikassa (nyt jo tiedän…). Voisin vaihtaa sen, kun en sitä tarvitse, mutta toi kumi on kyllä erillään.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.