Etusivu Foorumit Päävalikko Yleinen keskustelu Paku HEU-XXX

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #124413

    Heippa
    Etsiskelen tietoja viininpunaisesta pakusta rekkari HEU-896 (numeroista en ole ihan varma) joka on pilattu leikkaamalla sivuille kolme pientä ikkunaa, 70-luvun alussa muuttanut Turusta jonnekin (keski-Suomeen?). Lienee jo citikoiden taivaassa, mutta haluaisin saada varmuuden entisen perheenjäsenen kohtalosta. Ilmoitteletko mahdollisista tiedoista likrihy(ät)hotmail.com, koska en näitä 2CV-sivuja juurikaan selaa. Tosin pelkään, että hankin jonain päivänä 2CV:n koska ne ovat minusta TODELLA KAUNIITA mutta en osaa tarpeen tullen tehdä niille kerrassaan mitään, siksi tyydyn tylsään ja yksinkertaiseen ZX:ään.

    #147131

    … sille tuntemattomaksi jääneelle, joka Aulangon Camionnette-kokoontumisessa vakuutti, että noinkin vanhasta pakusta kuin tuo etsimäni kannattaa kysellä ja neuvoi laittamaan kyselyn tänne. Etsimäni paku löytyi ja on nyt täysin voimissaan, saanut hyvän kodin ja isännän, jopa ihan uuden elämän. Sain paljon tietoa ja linkkejä koskien entistä pakuamme. Entinen ankanpoikanen oli muuttunut joutseneksi. Hyvää jatkoa pakulle ja isännälleen.

    #147132

    Löytyykö se täältä?
    http://www.hulifer.net/fourgonettes/gallery/

    t. utelias

    #147133

    Vastasisin mielelläni tähän, jos kyseessä olisi minun autoni, mutta en halua vastailla toisen autoon liittyviin kysymyksiin. 😀

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.