Etusivu Foorumit Päävalikko Yleinen keskustelu Minkä arvoinen on 2CV?

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #124513

    Jouduin äskettäin kaistaa vaihtavan betonimyllykuormurin uhkaamaksi, onneksi kohdalla oli bussipysäkki, jolle pelastuin. Tuli siinä mieleen, että jos 2CV menee “lunastukseen”, niin minkä arvoinen se voisi olla.
    Oma kulkimeni on likimain virheetön (kaverit voivat todistaa), vain 73000 km ajettu Charleston. Vm. 1988 vanhempaa osaa ei ole yhtään.
    Mutta se on ns. korinvaihtoauto, niinpä rekisteriotteessa onkin vuosimalliksi merkitty 1972. Luultavasti vakuutusyhtiö tarjoaa siitä ison kahvin ja ehkä voipullan, “onhan se vain ikivanha rättäri”, vaikka siitä omasta mielestäni voisi myydessä saada 6-8000 euroa. (Ihan totta!). Mitäpä sanoisitte, paitsi, että kannattaa ajaa varovasti.

    #147669

    Paras on pyytää vakuutustarkastaja viereen katsomaan ja ottaa matot sun muut esteet pois ja näyttää ettei ole ruostetta tms. Näin ollen vakuutusyhtiön vuosimallitaulukot voi heittää hiiteen. Voit aina tarjota lausetta “voin kyllä korjauttaa nämä vauriot Veholla” jonka jälkeen lause “tai sitten maksatte minulle uusien korjausosien verran rahaa, hinnat näette osoitteessa Franzose.de ja vastaavien kokonaisten kulkimien hinnat mobile.de:tstä.” tuottaa enemmän tulosta.

    Näistä on hyvä lähteä liikkeelle. Eikä pidä unohtaa tai väheksyä korjaukseen kuluvaa aikaa, joten siitäkin saa hintaa pyytää. Olen kuullut 2cv:n kolarivaurioista saadun useamman tonnin kipurahaa ihan vähän aikaa sitten… 🙄

    Edit. typo

    Espoo-Ke-Su
    [B] [color color=blue]Dyane -68, Dyane Super -73, 2cv6 -77, 2cv Super -71, 2cv6 AK XXXL -76 [/color][/B]

    #147670

    Jep Jep

    -Olli

    #147671

    Hei

    Itselläni on molemmat kulkimet vakuutustarkastajan arvioimia. Tämä tehtiin kun halusin niihin Kaskon. Nyt molemmissa on 150 euron omavastuulla täysvakuutus ja hinta on vakuutusyhtiöllä tiedossa. Ei ihan halpoja kumpikaan!

    Osmo

    #147672

    Sätkän kasko on vakuutusyhtiölle hyvä bisnes, kun on varmaa, ettei kukaan tahallaan ajele sätkää romuksi. Tekee liian kipeää kuskille…

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.