Etusivu Foorumit Päävalikko Yleinen keskustelu Uutiset uutisten nälkäisille

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #124550

    Avasin uteliaana UUTISET sivun, nähdäkseni kuinka henkilövalinnat menivät Möötissä….yllätyin kuitenkin, ei löytynyt apua tiedonjanooni !
    Onko killan nettisivulla jokin muu paikka, missä esim. tällaiset asiat tiedotetaan jäsenille !!

    #147882

    Ei ole..
    Killan virallinen tiedotus väline on Nyytiset,, tai sitten osallistuminen kokoukseen.. Yksi vaihtoehto on kysellä Jaoksensa Jaosporvarilta tai joltain joka on ollut mukana kokouksessa….
    😉

    Mauno Nurkkala.. Raahe - Piehinki - Ylitornio.
    Lapinjaos Hupimestari.. 🙂

    #147883

    Varsinaiseen Raatiin kuulumattomana nettityöryhmän jäsenenä voin vastata, että varmaankin tulevaisuudessa pikkuhiljaa mennään siihen suuntaan, että tuollaisiakin uutisia voisi lukea nettisivuiltamme.

    Netin julkisuus asettaa tiettyjä rajoituksia varsinkin henkilötietojen julkaisuun ja tällä hetkellä ei sivustollamme ole riittävän suojattua aluetta pelkästään jäsenistölle tarkoitetulle informaatiolle. Forumillakin on jonkin verran Kiltaan kuulumattomia käyttäjiä; se sallittakoon, jotta uusilla tulokkailla olisi mahdollisuus tutustua Kiltatoiminnaan tähän puoleen. Jäseneksi liittymällä huomaa, että Kilta on paljon muutakin.

    Jäsenlehti 2CV-Nyytiset on edelleen Killan virallinen tiedotuskanava.

    Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että jo nyt netin ajankohtasuutta pitäisi enemmän hyödyntää asioista tiedottamiseen kiltakansalle. “UUTISET” voisi pyhittää oikeille kiltauutisille ja listata viimeisimmät päivitykset toisaalla.

    Ripeäliikkeinen webmasterimme toimii myös Raadin ulkopuolella eikä voi omin luvin mitään virallisluonteisia tietoja julkaista. Nytkin hän on Ruotsissa kielikylvyssä 😉

    #147884

    hop!
    Heleppo homma ompi tehä uus sivu esim. Päivitykset tms, johon paiskata nuo päivitystiedot ja pyhittää Uutiset -sivu siihen mihin se on tarkoitettu. Nappasin sen vaan hyötykäyttöön kun sinne ei tullu ikinä mitään uutisoitavaa… Pohtia pitäisi jotta olisiko se sitten salasanasuojattu vaiko ei…

    Hyvä lisä olis myös Jäseneksi kiltaan värväys & houkuttelu sivu, josta onkin ollu jo puhetta…

    #147885

    No jos esim: Raadin asioita ja henkilö valintoja sinne kirjattais ylös niin mielestäni se salasana suojaus olisi paikallaan…
    Mitäpä muut on mieltä asiasta??

    Mauno Nurkkala.. Raahe - Piehinki - Ylitornio.
    Lapinjaos Hupimestari.. 🙂

    #147886
    MoA

    Mitenkään asiaan tietäväisenä niin salasanaus ihan ok ja muutenkin nykyaikana tämä paljon puhuttu henkilötietosuoja on ajateltava loppuun asti. Kaikki uudet helpottavat muutokset ovat tervetulleita, eikö vaan 😆

    Vain köyhillä on kiire.

    #147887

    Kaipa siellä nyt voisi kirjattuna olla killan henkilövalinnat – löytyyhän ne yhteystiedot-osiosta ja ollaan siellä me jiipeetkin aikaslailla selkeesti näkyvissä.

    Ehdotus: uusi osio “kilta tiedottaa” ja salasanaksi vaikka chatin käyttäjätunnus ja salasana???

    Jimmi Porist'
    044-339238kuusi
    jimmi65(ät)gmail.com

    #147888

    Chatissa vain on liikaa ei-kiltalaisia eikä ole vielä oikein jouhevaa systeemiä vain kiltalaisille tarkoitetun infon julkaisemiseen. Gallerian ja Arkistonkin suojaus on aika löyhä ja olisikin hyvä ettei salasanoja viljeltäisi ympäriinsä.

    Joka tapauksessa, päättäköön raati mitä julkaistaan ja mitä ei. Nettisivujen merkitys kuitenkin lisääntyy jatkuvasti ja varmaan kehitystyötä tehdään.

    #147889
    MoA

    Meille kiltalaisille pitäisi ehkä olla ekstra/intranet, jossa salaus voitaisiin pitää tiukempana. Ainakin meidän kunnassa tämä toimii 😆

    Vain köyhillä on kiire.

    #147890

    Moro !!
    En ymmärrä mitä salamyhkäistä on yhdistyksen hallituksen julkaisemisessa weppisivulla, nämä julkiset tiedothan saa esim. yhdistysrekisteristä maksamalla 1eur maksun, sieltä löytyy täydelliset nimet ja osoitteet.
    Killan osalta tosin päivitys on ollut hitaanlaista ja ainakin viime kevätkokouksen alla virallisessa rekisterissä oli vielä vanhat raadinjäsenet.
    Lasse

    #147891

    Ei varmaan mitään, mutta materiaalin julkaisemisessa julkisesti netissä kannattaa käyttää aina tiettyä harkintaa, koska esim googlettamalla kaikki on löydettävissä. Netissä liikkuu monenlaista tiedonkerääjää.

    Mielestäni olisi parempi, että yhdistyksen sisäisiin asioihin olisi oma suojattu alueensa. Muut saavat viralliset tiedot sitten halutessaan vaikka mainitusta rekisteristä. Toki vastuu- ja yhteyshenkilöt pitää olla julkisesti esillä, niinkuin nyt onkin.

    Päivityksissä on toivottu nimenomaan Killan hallitukselta nopeampaa toimintaa. Webmaster ei voi olla pääasiallinen sisällöntuottaja. Eikä toisaalta tämä forum se kanava, jossa Raadin viralliset asiat tuodaan julki.

    #147892
    MoA

    Hyvä Jukka 😆 Esimerkiksi sivuilla olisi osio “Yhdistys tiedottaa” voisi olla salasanan alaisuudessa tai jokin muu vastaava 😀 Ehkä.

    Muut, kuten yhdistyksen henkilöstö olisi kaikkien selattavissa.

    Vain köyhillä on kiire.

    #147893

    Moro !!
    Nykyisessä tilanteessa, kun Nyytiset tulee harvemmin, niin mainota luettavaa kun se aina onkin, ei se palvele nopeampaa tiedottamista killan asioista. Kannatan aktiivisen uutispalstan perustamista, jossa asioista voisi kirjoittaa vaikka vähän kevyemmin kuin Nyytisessä. Onhan täällä tapahtumakalenterikin ja aina tapahtuman jälkeen joku tapahtuman vastuuhenkilö yleensä tekee pienen raportin tapahtumasta, miksei näin voisi olla myös raadin järjestämissä tapahtumissa ?
    Kyselee Lasse

    #147894

    Sitten tarvitaan vielä se vapaaehtoinen henkilö, joka kirjoittaa uutisia tänne palstalle…

    Rättäri - Citroen 2CV
    https://www.facebook.com/groups/168107986665515/

    #147895

    Raadille kyllä napsahtaa, sieltä suunnastahan niitä uutisia toivotaankin. Scriba?

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.