Etusivu Foorumit Päävalikko Tapahtumat Sätkällä ilmaiseksi ilmailutapahtumaan Jämille 10-12.7.2009

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #124567

    Huomioikaa Jämillä (Jämijärvellä) 10-12 heinäkuuta 2009 järjestettävä Jämi Fly In -ilmailutapahtuma. Sinne on 2cv-pohjaisilla kulkimilla ilmainen sisäänpääsy ja oma parkkialue.
    Ennenvanhaan lentokenttien liepeillä näki aina Sätkiä; ilmailun harrastajat tykkäsivät ajaa niillä. Kyllä vieläkin jotkut…
    Tapahtumassa on paljon samaa henkeä kuin 2cv harrastuksessakin, mm itserakennettuja lentsikoita.

    Tapahtuman nettisivu on juuri avattu, sisältöä lisätään ajan mittaan. Mutta se tärkein on jo siellä: Klikkaa Sätkän kuvaa.

    Ilmailuterveisin likn

    http://www.jamiflyin.com/etusivu.html

    #147994

    @likn wrote:

    Sätkiä; ilmailun harrastajat tykkäsivät ajaa niillä. Kyllä vieläkin jotkut…

    En minä kauaa ilmailua harrastanut, mutta sain kyllä kuulla vinoilua että joillakin rätin pitää lepattaa kentän ulkopuolellakin. Nelkku istui mahdollisimman huonosti parkkiriviin jossa oli lähinnä yli tuhatkuutioisia prätkiä.

    #147995

    Morjos, ja kiitos kutsusta!

    Tervetuloa myös Pudasjärven ilmailukeskukseen, jahka siellä päin liikutte – both of you. Ilmailun aloittelin 1977 ja sätkäilyn 1981 – eli tartunta on riivannut melekein yhtä kauan molemmissa tappauksissa. Tällä hetkellä on voimassa GPL ja parhaillaan matkalentokurssilla – tarkoituksena kaahottaa vähän kauemmas kuin yhden liidon päähän kentästä. Koneina DG-300, DG-500 ja Puchaz SZD-50-3, myös Juniorilla liijellään. Kyytiin pääsee jos uskaltaa… Kerho: Oulun Ilmailukerho – http://www.oulunilmailukerho.fi – Paikalla tulevan kesänä ainakin Moskiito-rallin aikoihin eli juhannuksen jälkeisellä viikolla. Kuinkahan moni muu Kiltalainen harrastaa ilmailua – muistelen ainakin, että 10-kokkouksen juontajatar, Pia Von Essen (sukunimi lienee toinen nykyään) on tai oli mukana riippu-, laskuvarjo- tai varjoliitokuvioissa. Kivisen Late on lennonjohtaja ja ilm. lupakirjallinen mies. Muistapa ei tietoa.

    turms

    #147996

    Moron vaan tapahtuman järjestäjänkin puolesta !

    Vaikkei tuolla nettisivulla olekaan ny vähään aikaan mitään tapahtunut, on hommat kuitenkin kulisseissa edenneet. Sivuja päivitetään lähiaikoina kunhan tästä flunssasta ensin tokenen. Sivuillamme on jotain tietoa paikasta, lisätietoa mm. täällä:

    http://www.lentopaikat.net/efjm.shtml

    ja täällä:

    http://www.jamimyynti.fi/
    http://www.hotellijami.com

    Tervetuloa kun aika koittaa,

    Terveisin,

    Taneli Äikäs
    040 557 2129
    taneliaikas(ät)gmail.com
    http://www.jamiflyin.com

    #147997
    jym

    Jämi Fly In 2009 -tapahtumaan on tulossa heinäkuussa mielenkiintoista nähtävää, mm Cristoph Zahn Saksasta, joka esittää la/su näytöksessä taitolentoa DFS Habicht purjelentokoneellaan (kuvat Mikko Maliniemi):

    Jämin korpikentälle laskeutuu viimevuotiseen tapaan myös mm. DC-3:

    Mukana on tänä vuonna mm. 2-paikkaisia purjelentokoneita eri aikakausilta, suihkumoottorilennokeita, laskuvarjohyppääjiä, gyrokoptereita, vakoilulennokkeja, kuumailmapallo, sekä tietysti itse rakennettuja/modattuja Experimental-lentokoneita ynnä muuta ilmailuun liittyvää. Kaikki Sätkällä (tai sen lähisukulaisella) tapahtumaan saapuvat pääsevät ilmaiseksi sisään, majoitus esim. teltassa onnistuu ilmaiseksi, myös mökki-/hotellimajoitusta on saatavilla. Normaali päivän lippu maksaa kovakattoisella saapuvilta (poislukien AZU, AK, AMI, Bijou…) 15 € / hlö.
    Tervetuloa kaikki ilmailusta kiinnostuneet paikalle!

    http://www.jamiflyin.com/

    [ /jym]

    "Operaatio 2CV-Lampaansyöjät" tulossa X/20XX. Hio puukko ja valkosipulinkynnet teräviksi.

    #147998

    @jym wrote:

    Kaikki Sätkällä (tai sen lähisukulaisella) tapahtumaan saapuvat pääsevät ilmaiseksi sisään, majoitus esim. teltassa onnistuu ilmaiseksi, myös mökki-/hotellimajoitusta on saatavilla. Normaali päivän lippu maksaa kovakattoisella saapuvilta (poislukien AZU, AK, AMI, Bijou…) 15 € / hlö.
    Tervetuloa kaikki ilmailusta kiinnostuneet paikalle!
    [ /jym]

    Hotelli-/mökkimajoitus alkaa olla täynnä.. mutta telttailu onnistuu kyllä..

    Sunnuntaina 12.7 saapuvat molemmat vielä lentävät Fouga Magister – harjoitushävittäjät, jotka poistettiin Ilmavoimien käytöstä vuonna 1988. Douglas DC-3 vierailee lauantaina ja Christoph Zahn lentää koko viikonlopun..

    #147999

    Jämi Fly In liite Ilmailu-lehden mukana on ilmestynyt. Lehden voit ostaa R-kioskilta tai lukea liitteen täältä:

    http://www.jamiflyin.com/tiedote/jamiflyin2009_webliite.pdf

    Kiitokset Killan oltermannille ja nimimerkeille “likn” ja “jym” avusta.

    Taneli Äikäs
    http://www.jamiflyin.com

    #148000
    jym

    Jämi Fly In on jo tulevana viikonloppuna!

    2cv-pohjaisilla kulkimilla tapahtumaan aikovia pyydetään saapumaan paikalle Jämijärven keskustan kautta tietä nro. 2613 (Jämintie) pitkin. Tämä helpottaa opastus/parkkipaikkajärjestelyjä.

    [/jym]

    "Operaatio 2CV-Lampaansyöjät" tulossa X/20XX. Hio puukko ja valkosipulinkynnet teräviksi.

    #148001

    Itse tapahtumassa kannattaa jokaisen hyödyntää Jämijärven VPK:n tarjoama mahdollisuus harjoitella käsisammuttimen käyttöä. Harjoittelutilaisuus on kaikille avoin ja ilmainen. VPK:n piste sijaitsee Jämin yläpihalla, harjun lakea kulkevan polun juurella Jämi Areenan takana.

    #148002

    Christoph Zahn on matkalla, DC-3 saapuu la 11.7 n. klo 11 ja Fouga Magisterit OH-FMA & FMM sunnuntaina johonkin kellonaikaan (tarkentuu myöhemmin). Sami Nikulainen & Ultimate sekä hinauskone saapuivat tänään. Liettuasta lähti maanantaina matkaan seitsemän konetta määränpäänä Jämi pe 10.7 , Puolan, Saksan, Tanskan ja Ruotsin kautta.

    Sääennuste näyttää tällä hetkellä varsin hyvää säätä ainakin lauantaille. Saapa nähdä sitten..

    #148003

    DC-3 kannattaa nähdä jo äänenkin perusteella……katsoin eilen…lähtö Malmin kentältä…hieno meteli…

    #148004

    Nonnii.. paikalla peräti kaksi sätkää – voidaan siis puhua kokoontumisajoista 😀

    Lentokoneiden määrässä tehtiin uusi ennätys – koneita vieraili 149 kpl, vuoden 2005 ennätys lyötiin 8:lla koneella. Yleisöä vieraili viikonlopun aikana 6-7000 hlöä.

    Kuvia tapahtumasta:

    http://www.flightforum.fi/forum/index.php/topic,88650.0.html” onclick=”window.open(this.href);return false;

    #148005
    jym

    Jämi Fly In 2011 on tänä viikonloppuna 15.-17.7. Sama tarjous joka oli voimassa jo vuonna 2009 pätee edelleen. Sätkällä tapahtumaan tulevat ilmaiseksi sisään ja hyvälle parkkipaikalle tapahtuman ytimeen. Seuraa “museoauto” -opasteita.

    http://www.jamiflyin.com/” onclick=”window.open(this.href);return false;

    //jym

    "Operaatio 2CV-Lampaansyöjät" tulossa X/20XX. Hio puukko ja valkosipulinkynnet teräviksi.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.