• Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #124735

    Onko teillä kellään tarvis pirtinpöytää ja neljää tuolia. Pöytä on massiivi mäntyä ja painaa aivan pirusti sekä tuolit on aitoa puuta ja melko hyväkuntoset. Siinä on vaikka hyvä moottorille asennuspöytä, ja tuolit mihin voi kiiruulta istahtaa. Pöydän pinta on käytössä kulunut mutta ihan ehjä on muuten. Käy vaikka mökin terassille y.m.. missä ei kulunut pinta haittaa. Ainut isompi vika, että hävitin ne kaksi pulttia mitkä ovat pöydän kiinnipitimiä jalkojen sivussa. Mutta annan pitkät seiskan pultit mukaan, jollen löydä niitä. Hintaa ei näillä ole mitää mutten ota valituksiakaan vastaan. Pullakahveille ei kannata pyytää kun teillä on kumminkin jotain menoa kun tulen hörppimään. Vitsi, vitsi. Ei vaineen nämä saa kuka tarvii, meiltä saa kyllä sitten kahvetta ja känttyä jos ollaan talossa.

    #148850

    Sana massiivi Veskun suusta taitaa todella tarkoittaa massiivia,- ellei massiivista. Kokemusta on. Kahvipiikki osui meikäläisen nilkkaan, kun rakennustyömaallamme ei ollut hänen käydessään kahvinkeitintä. Ranskassa hoidetaan velka pois pikkumokan ja sammakonreisien kera.

    #148851

    Henkka nyt et saa kunniaa kahvista, koska se sovittiin sinne Ranskaan. Piikki oli tarkoitettu Pohjanmaalle, mutta sekin huumorilla, kun en tiedä kuinka totista sakkia jotkuu ovat. Mutta Ranskassa juodaan vaikka sinistä tai punasta kohan on kahvia.

    #148852

    Nyt lähti penkit ja pöytä muualle, kuulemma kun menen heillepäin varmasti on pullakahveet saatavilla, eivätkä karkaa minnekään. Aika rohkeita ovat, minä kun en yleensä yhteen pullaan tyydy, mutta kiitos hakijoille.

    #148853

    Pirnales joo ne nisukaffeet. Tuliko laitettua liian ylähä muistihin?

    Vai onko joku muukin värkänny Veskun kanssa?

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.