Etusivu Foorumit Päävalikko Yleinen keskustelu vakuutus asiaa!!!!

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #124819

    Sain eilen korvauksen 10,51e . Vakuutuksen ottajan omavastuu on 500e joten yhtiö maksattaa vakuutuksen ottajalla sen minulle suoraan.???
    entäs jos kyseessä olisi tyyppi joka on esim koeajolla tai vuokraamon autolla ja sattumalta vielä persauki…sinne meni…
    Mikä ihmeen vakuutusyhtiö!!!!
    terv. kari

    #149571
    Nimetön

    Joo…mitä nyt näitä tuttujen kautta ja omakohtaisesti korvausasioita olen kokenut, niin pitkälti normaaliasiakasta
    kyllä näissä asioissa viedään eli kusetetaan.
    Korvausasioissa aina pelaavat minimeillä ja kokeilevat, että jospa pääsisi halvalla! Vakuutusasiamiehet varmaan saavat edullisesti hoidetuista korvauksista poonuksia. Monesti tullut esille, että esim. onnnettomuusasioissa
    koetetaan pikaisesti hädässä oleva inehmoinen saada suostumaan nopeasti tarjottuun korvaukseen, joka sitten jälkikäteen tarkasteltuna saattaakin olla aikamoisen alhainen ja epäedullinen ‘asiakkaalle’.

    #149572

    Asiaan liittyen kertoisin pikkutarinan takavuosilta. Olin Helsingin Siltasaarenkadulla ryhmittyneenä ratikkakiskoille. Edessäni oli Escort ja takaa tullut ratiikka ei saanut jarrutettua lehtikelin takia. Ratikkakuski kertoi, että kaupungilla on vakuutukset silloisessa vaakuutusyhtiö Kansassa. Nilkuttelin vaurioituneen sätkän kanssa samantein tarkastukseen. Minulle luvattiin 3000 mk kokonaiskorvauksena ja sätkä jäisi heille. En suostunut, koska peli oli muuten hyvässä kunnossa. Takaluukku ja vasen kulma sisässä. Nokkapellissä ja vasemmassa etukulmassa kolhu. Sanoin, että haluan 3500 mk ja sätkä jää minulle. Tarkastaja ei suostunut vaatimukseeni, joten otin lehden käteeni ja sanoin etten lähde täältä mihinkään ennenkuin he suostuvat. Tullessani klo oli noin 15 ja liike suljettiin klo 16. Hieman ennen työajaan päättymistä tarkastaja soitti pomolleen ja kertoi tapauksesta. Lopulta tarkastaja tuli luokseni ja sanoi, että saat pyytämäsi summan. Kerroin, että vain sillä ehdolla, että rahat tulevat tililleni vielä samalla viikolla. Tarkastaja sanoi, ettei siihen voi suostua. Kerroin jatkavani odottelua kunnes saan suostumuksen, että saan rahani kuten oli sovittu. Tämä kerta osoitti, ettei kannata suostua kaikkeen mitä vahingonkärsijälle tarjotaan. Kohtuus kaikessa.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.