Etusivu Foorumit Päävalikko Tapahtumat Hirsala

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #125228

    Terve!

    Havahduin yhtäkkiä siihen, että Hirsala-viikonloppu on jo vajaan viikon päästä. Minkähänlaista osanottoa on tänä vuonna odotettavissa?

    Itse olen aikeissa liukua paikalle 12v tyttäreni kanssa.

    #152102

    Tulipa vielä mieleeni Hirsalan ajo-ohje. Hirsalantieltä piti kääntyä vasuriin, aikas pitkän matkaa liikennevaloista ajettua. Mitä siinä risteyksessä lukeekaan? Ja eikö se pikkutie sitten tuokin perille, kunhan vain jaksaa tarpeeksi pitkään ajella? Siis muita käännöksiä ei ole?

    #152103

    Ajat vain tietä kohti rantaa. Loppupäässä käännyt oikealle. Matkalla on puomi, jonka pitäisi olla auki sinun sinne päästessä. Taitaa olla suljettu klo 22.00 – 07.00 välisen ajan. Jatkat vain mutkaista metsätietä ja grillikatoksella näet sellaisia hassun näköisiä kulkimia ja hassun näköisiä matkustajia. Uskoisin Hesalaisten laittavan opasteet paikalle jo perjantai – iltana. Jos tulet lauantaina, seuraat vain 125 tai 135 Michellinin jälkiä.

    #152104

    @HENKKA wrote:

    Loppupäässä käännyt oikealle.

    Tuo käännös lienee jo sillä hiekkatiellä? Tai sitten muistan vuoden takaisen ajeluni todella väärin… Hirsalan tieltä, Shelliltä päin ajettaessa, muistan kääntyneeni vasuriin hiekkatielle.

    Onko se Hirsalantieltä lähtevä hiekkatie Morsfjärdintie?

    #152105

    Mutkaiselta pikitieltä oikealle. Siellä on varmaan viitat.

    #152106

    Tapahtumassa myynnissä näitä http://www.suomen2cvkilta.fi/forum/viewtopic.php?f=3&t=4881 maailmankokoukssen lähtijöille. Edellyttää tietenkin että haluaa ja suostuu lavalle nousemaan kun Suomi ylpeänä ilmoittaa pitävänsa 20. kokouksen Suomessa. Vai miten se nyt menikään :mrgreen: ?
    Hirsalassa on aina opllut leppoisaa, ja aina sinne on löytänyt. Usein tosin joku on jäänyt portin ulkopuolelle kun on tullut paikalle viime tinkaan. Siellä nähdään!

    #152107

    Olihan taas leppoisaa, sääli että joutui jättämään leikin ns. kesken ja poistumaan ennen perinteistä onkikisaa. Erityiskiitos Tyralle hirsala-regatasta. Loistoidea, ja nyt kun kaikki osaamme purjehtia, niin ensi vuonna oikea kolmiorata ja sitä rataa…

    #152108

    Mikin tarinaa myötäilen myös. Leppoisaa oli, ja mukava todeta, että purjepaatilla pääsee eteenpäin myös ihan itte (jonkin verran, kun on tullut istuttua isomman veneen laitapainona). Hjallikselta sitten saanee oppia seuraavaan tasoon pyrittäessä.. :mrgreen:

    Tyttärenikin piti tapahtumasta kovin. Ja sen myös avoimesti kotona kertoi.

    Pikkuveljeltä tiedusteltaessa, jotta haluaisiko hän vastineeksi lähteä johonkin äidin matkaan, oli vastaus selvä: “Haluan isän kanssa Kuopijjon kujjjeiluihin!” Jiitä oli ainakin riittävästi :lol:. Ei kai sitten auta kuin yrittää järjestää…

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.