Etusivu Foorumit Päävalikko Yleinen keskustelu Noviisien tapaaminen

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #125302

    Moikka!

    Tässä oppipoikana vielä liikutaan näissä rättäripiireissä koska vasta toista kesää rättärillä ajelen. Tuli mieleen että voisi toisten noviisien kanssa järjestää alueella Helsinki + max 200km vähän aikaa kulkimen omistaneiden pienimuotoisen kokoontumisajon.

    #152763

    Noviisit voisivat tulla porukalla vaikka Kuopijon Kujjeiluihin 28.-30.8 saunomaan, samalla oppisitte tuntemaan muitakin kiltalaisia.

    Jos Rautalampi on liian kaukana, löytyy lämmin sauna myös Kesäkisat & St Andre -tapahtumasta Hollolan Herralasta 22.-23.8.

    Rättäri - Citroen 2CV
    https://www.facebook.com/groups/168107986665515/

    #152764

    Ehdottomasti kaikki Noviisit oppimaan kujjeita sekä muikun syöntiä Kuopijon Kujjeiluihin! Ja sauna on lämmin. Sekä muistellaan kesäreissua Mostiin.

    Tervetuloa

    Antti, Vapaamestari

    #152765

    Höh, sauna… 😯 Kokoontuminen toki voisi kiinnostaa, eka rättärikesä + Mostin matka vasta takana, mutta sauna ei kiinnosta sitten ollenkaan!!! Mutta siis kokoontuminen ilman sauna-sanaa kiinnostaa, jos se on kohtuullisen matkan päästä Turusta eikä samaksi viikonlopuksi ole muuta sitikkatapahtumaa.

    #152766

    St -Andre -Kesäkisat Hollolan Herralassa 22-23 08 on mainio paikka noviisien tutustua toisiinsa ja Kiltatoimintaan.
    Lauantaina saa tulla.Sunnuntaina saa tulla.Eikä ole pakko saunoa.Saa eksyä St Andre ajoissa,ja yleisurheilla sitten sunnuntaina,jos haluaa.
    Tervetuloa tv Seppo Niemi

    #152767

    On varmaan aika sulkea tämä keskustelu. Kun aloitin sen ja ehdotin noviisien kokoontumisajoa en lainkaan edes huomannut että elokuussa on Hollolassa St. Andre ja kesäkisat. Ja heti seuraavana viikonloppuna Rautalammilla Kuopijon Kujjeilut.

    Eli pitääpä nyt heti ilmoittautua mukaan Hollolaan ja mahdollisesti myös Rautalammille. Kaikki noviisit siis mukaan hankkimaan uusia rättäri tuttavuuksia!!

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.