Etusivu Foorumit Päävalikko Ostetaan GS:n 4-vaihteinen laatikko + Visan kytkinkoppa

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #125409

    Eli hakusessa sähkörättäriin GS:n 4-vaihteinen laatikko ja Visan 652-koneisesta vaihdelaatikosta kytkinkoppa tai koko laatikko.

    Saa myös kertoa vaihtoehtoisia tapoja saada kestävä n. 3,5-4:1 alennusvaihteella, tasauspyörästöllä ja levyjarruilla varustettu laatikko sätkän vetareihin tai napoihin. En siis tarvitse vaihteista kokonaisessa laatikossa kuin 3. tai 4. vaihteen.

    Sätkä jaksoi lähteä AMI8:n laatikolla 4. vaihteella liikkeelle ylämäkeen… kyydissä 180kg akkuja…

    Mika Salo
    040 7284933
    mik.salo @ netti.fi

    #153625

    Kannattaa varmaan laittaa koko visan voimansiirtopaketti, siinä on myös kaikkein harvin välitys johtuen visan pienistä pyöristä. Ranskasta saa koko kulkimen muutamalla satasella. Samalla saa 652:sen koneen joka on jo sinällään koko auton arvoinen. LNA:ssa taisi olla identtinen kone/laatikkoyhdistelmä.

    #153626

    Yksi 652-kone jo onkin nurkissa…

    #153627

    Voi olla hankala ajaa visan voimansiirtopaketilla, kun siinä ei ole jarruja… 😉

    Espoo-Ke-Su
    [B] [color color=blue]Dyane -68, Dyane Super -73, 2cv6 -77, 2cv Super -71, 2cv6 AK XXXL -76 [/color][/B]

    #153628

    Jaa, niin, totta. Ei taida olla edes paikkaa mihin kairata jarrusatuloille reijät. Mutta se PikkuOllin laatiko on edelleen meidän kellarissa, joten siitähän saisi ainakin perävälityksen napsittua mikäli Olli suostuu myymään.

    #153629

    Mulla noita GS:n laatikoita olis vielä ylimääräisiä, mutta nyt selkäni Dyanen hakureissulla teloneena, en arvaa ihan lähiaikoina alkaa omia vaihteistovarastojani penkomaan. Mutta GS-kokoontumisessa sain eräältä GS-harrastajalta, joka on jo Geesunsa pois myynyt tiedon, että 2 kpl vaihdelaatikoita olis vielä jäänyt, ja niistä mieluusti eroon haluaisi.

    Unohdin puhelimeni maille, mutta käyn sen sieltä huomenna hakemassa, voin sitten kertoa yv:nä puhelinumeron. Oletuksena on varmaankin, että molemmat pitäisi sitten viedä kerralla, että jos ei mikky halua viedä molempia, joku supersätkäilijä varmaan haluaisi sen toisen? 🙂

    Sijaitsee Lempäälässä nämä.

    #153630

    @Croisette wrote:

    Oletuksena on varmaankin, että molemmat pitäisi sitten viedä kerralla, että jos ei mikky halua viedä molempia, joku supersätkäilijä varmaan haluaisi sen toisen?

    Jos sille toiselle ei löydy kotia, eikä se hirveästi rasita lompakkoa niin voin sen toisenkin mukaani ottaa. Eiköhän isäni maatilalle sätkän, tiinan ja ax:n raatojen sekaan mahdu.

    Palataan asiaan.

    #153631

    Kävin hakemassa pari geesun laatikkoa pois kuleksimasta. Enpä ole niihin sen jälkeen koskenut. Visan kytkinkoppaa voi edelleen tarjota.

    #153632

    ei taida kelvata 2cv:n kytkinkoppa, jossa on paikat visan antureille?

    #153633

    @amikasi wrote:

    ei taida kelvata 2cv:n kytkinkoppa, jossa on paikat visan antureille?

    Mulla on kans sellainen, mutta en tarvitse antureita. Pitäisi olla geesun laatikkoon sopiva kytkinkoppa, jota tuo ei ole.

    #153634

    Oletkos Sitroselta kysynyt? Mie sain aikoinaan sieltä visan kopan. 😯

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.