Etusivu Foorumit Päävalikko Tekniikka 2CV:n peltiosien piirutuksia.

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #125448

    Sattuisiko kenelläkään olemaan takapenkin alle tulevan “Takapalkin” peltiosien kuvia ?

    #154154

    Niitä pelti osia on kaupan valmiina… 💡

    Mauno Nurkkala.. Raahe - Piehinki - Ylitornio.
    Lapinjaos Hupimestari.. 🙂

    #154155

    @Musta Hattuinen Mies wrote:

    Niitä pelti osia on kaupan valmiina… 💡

    Toki sen tiedän, mutta esim franzosella “palkin” päätypalat maksavat yhteensä rontti 80€ molemmille puolille. Työnipuolesta minulla olisi mahdollisuus saada noi osat teetettyä ilmaiseksi ja tietysti mieluumin käytäisin nekin eurot hyödyllisemmin vaikkapa toiseen lattiapeltiin :).

    #154156

    Katso onko oman projektini kuvista mitään hyötyä, mittakuvia ei ole. Löytyy osiosta 2cv projektit/2cv nelkku elvytysprojekti.Siellä ainakin muutama kuva myös ko. palkista.Itse tein vanhojen harsojen perusteella ja pahvisabluunoita käyttäen.Linkinkin olisin laittanu mutta en osaa.. 🙁

    #154157

    Tässäpä tuo kuva linkki nyt on: http://picasaweb.google.fi/aripekka.osterman/2cvNelkku” onclick=”window.open(this.href);return false; 😉

    Mauno Nurkkala.. Raahe - Piehinki - Ylitornio.
    Lapinjaos Hupimestari.. 🙂

    #154158

    Isoo-Jukalta sain joskus kauan kauan sitten peltipiirustuksia mittoineen – olisko Jukalla vielä tallella, omat etsinnässä.

    Jimmi Porist'
    044-339238kuusi
    jimmi65(ät)gmail.com

    #154159

    Jotain mittapiirroksia pitäisi löytymän. Täytyypä etsiä. Palaan asiaan.

    #154160
    MoA

    Jokaisen pelli/peltiosan voi tehä ite ilman mitään kuvia. Mittaa vaan orginaalista osasta sen, mitä pitää tehä. Paperit on vaan turhaan siinä hommassa… On minun mielipide…:)

    Vain köyhillä on kiire.

    #154161

    Takapenkin alle tulevasta palkista löysin pari kuvaa, jotka joskus olen piirtänyt. Tosin niistäkin puuttuvat ainakin nuo päätykappaleet. Jos noista mitään apua on, niin voin lähettää sähköpostilla.

    #154162

    Nuo olisivat mainioita arkistoitavia juttuja.

    Itse olen tehnyt joskus malleja 1:1 kokoon ja joitakin mittapiirroksia isolle paperille, mutta pitäisi jotenkin saattaa nuo sähköiseen muotoon.

    Kannattaa ehdottomasti katsoa Killan arkistosta läpi saksankielinen “Werkstatthandbuch” ja sen osuus “Karosserie 2CV”. Se sisältää uskomattoman tarkkoja tietoja korista ja rungosta sekä niiden rakenteesta. Kuvista selviää saksalaisella täsmällisyydellä millainen korirakenne on ollut tehtaalta tullessa.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.