Etusivu Foorumit Päävalikko Tekniikka Moottoripyörän kone sätkään.

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #125874

    En ole varma oliko vastaavaa ketjua jo entuudestaan, enkä ainakaan äkkisältään haulla löytänyt.

    Kuitenkin. Tästä on ollut jo paljon puhetta, ja ilmeisesti moniakin on kiinnostanut sätkän alkuperäisen moottorin korvaaminen jollain muulla. Itseäni kiinnostaa niin paljon, että ajattelin alkaa jo haalia osia talvea varten. Kuitenkin ajattelin ensiksi kuulla mahdollisia vinkkejä ja keskustelua aiheesta, sillä joku on varmasti miettinyt asiaa paljon enemmän ja asiantuntevammasta näkökulmasta, kuin minä.

    Mahdollisia moottoreita löytyy esim. Moto Guzzilta, sekä BMW:n moottoripyöristä. Laillisuutta en ole liiemmälti ajatellut, vaan lähinnä ajattelin naamioida moottoria ja luottaa siihen, että se menee läpi. Toinen vaihtoehto olisi vaihdella moottoria, mutta kiinnitykset menee varmasti kokonaan uusiksi, joten alkuperäiseen ei ainakaan helpolla palattaisi. Tietysti joku 650cc moottori voisi olla laillinenkin, kun ei noita tehojakaan ole liikaa.

    Ideoita ja ajatuksia kuullaan mielellään. Tiedä vaikka tykkäisin alkuperäisestä niin paljon, että pitäisinkin sen. Ja onhan tuolla tallissa yksi hyvä kutosen lohko rankenteluunkin, mikäli innostuu vain tekemään piristetyn version.

    #156774

    BMW:n 850-kuutioisia koneita käytetään yleisesti 2CV-rata-ajoissa ainakin Belgiassa. Voitaneen hyväksyä, kun Bemarin bokseri oli aikoinaan jonkinlainen esikuva 2CV:n koneen kehittelylle 30-luvulla.

    Kuulemani mukaan motukan moottori autossa ei kuitenkaan välttämättä toimi niin jouhevasti kuin voisi kuvitella.

    #156775

    täällä on muistaakseni joskus pyöriny videon pätkä jossa toteutus toisin päin, sätkän moottori oli moottoripyörässä.

    Miksei sitten toisinkin päin 😀

    Hausjärvi / Hy-Ri

    #156776
    KtG

    Oliskin hauska yhdistää sätkä ja Intruderi,keula pois moposta ja loppu keskelle autoa kiinni niin että takapyörä on tiessä kiinni,siitä sitten lisävauhtia ja lisälämpöä tarpeen tullen.
    Menenkin heti aamulla pihalle suunnittelemaan!

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.