Etusivu Foorumit Päävalikko Tekniikka punaisen katon etunurkkien korjaus

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #126030

    Millä kannattaisi korjata punaisen katon etunurkkien alkamassa oleva repeäminen ennen kuin katto on pilalla? Värin pitäisi tietysti olla punainen ja muutoinkaan ei saisi olla ruma. Onko vanhan katon pala parasta tähän? Jos on, oisko jollakin myydä / lahjoittaa pala?

    #157546

    Ilmastointiteippejä saa nykyään eri väreissä, mutta siitä nyt on vain ensiavuksi, jottei lähde repeämään lisää.

    Liiman valinnassa saa olla tarkkana. Muistaakseni jotain tiettyä Kiilto-tuotetta on joskus suositeltu. Palauttakaa mieliimme, ken tietää.

    #157547

    Jos katto on vanhuuttaan ratkennut normaalissa käytössä eikä minkään puukotuksen uhrina, sanoisin että ei kannata korjata vaan ostaa uusi. Se vaan menee niin haperoksi ajan mittaan että jos hyvän paikan teet niin ratkeaa paikan vierestä. Tai jostain muualta.

    #157548

    Usein repeämän pistää alulle etupalkin lahoaminen, jolloin katon lipareet vapautuvat hallitsemattomasti ruosteen joukosta.

    Tämä on ongelmakohrta erityisesti ulkoa avattavissa katoissa, jossa ko. kohta joutuu rasitukseen varsinkin kattoa suljettaessa.

    #157549

    Juuri tosta on kyse, eli etupalkki on alkanut senverran ruostua, että lipareet tulee väkisin ulos ja pitäisi saada hiukan lisää materiaalia, niin että saisi ne sisälle ja sen 4 mm alun paikattua.

    #157550

    No sitten sanomani ei koskenut sinun kattoasi.

    #157551

    Onko kellään tiedossa sen liiman nimeä, mihin tässä viestiketjussa aikaisemmin viitattiin? Tollasen kattomateriaalin liimaamisessa ei haluttaisi harjoitella montaa kertaa, joten hyvä liima olisi syytä olla jo heti alussa.

    #157552

    Kiilto Tixo, semmoinen hyytelämäinen “lohkeileva” rakenne, ei veny eikä vanu… 😀

    #157553

    http://www.kiilto.com/fi/tuotteet/tuotetietokanta/?prod=133″ onclick=”window.open(this.href);return false;

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.