Etusivu Foorumit Päävalikko Yleinen keskustelu Varaosakirppis

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #126071

    Itse kullekin on vuosien mittaa kertynyt nurkkiin B-osaa, jota itse ei (enää) välttämättä tarvitse, mutta ei ole kuitenkaan raaskittu heittää mäelle. Palikoita on kenties tarjottukin tolkullisilla kustannuksilla harrastajafoorumeilla, mutta ottajia tai ostajia ei tunnu löytyvän.

    Ennemmin tai myöhemmin tulee kuitenkin tilanne vastaan, että ei jaksa enää eikä mihinkään mahdu. Sulattoon tai SER-laatikkoon lähtee siis kuranttia tavaraa.

    Tulikin siis mieleen, että eikös olisi hienoa, jos löytyisi sopiva keskitetty säilytyspaikka eli kirpputori innokkaan harrastajan varaston tai ladon nurkista? Tavaraa voisi tiputella paikalle kun ehtii ja laittaa vaikka hinta-arvio- ja yhteystietolappua päälle. Jos palikka menee kaupaksi jopa rahaa vaihtaen, voisi “kahvikassasta” hakea omiaan pois. Listaa rojuista voisi pitää vaikka netissä ja kirppiksen isäntä olisi oikeutettu saamaan hiukan korvauksia rojun varastoinnista.

    Liiketoiminnasta ei siis olisi kyse, vaan yhteisen hyvän jakamisesta. Riitojen välttämiseksi tavaratoimittajien olisi lähdettävä jo ajatuksesta lahjoittamisesta, jolloin taloudellista etua ei koskaan saavutettaisi. Vastaavasti varastoivan luottohenkilön olisi maltettava pysyä lestissään.

    Joskus tulee sekin päivä, että puuttuvaa nippeliä haetaan kissojen ja koirien kanssa ja siinä vaiheessa voi muistella “joo, oli mulla noitakin, mutta laitoin roskiin jo 10 vuotta sitten …”

    Päiväuniako vai kovetanko sydämeni ja kannan rojut kaatikselle?

    [size size=10][color color=#000040]2CV AZU '61 » 2CV6 '71 » Acadiane Mixta '81 » HY72 '66 » Projekti: Dyane '68[/color][/size]
    [b][color color=#BF0000]Jousitus on täysin erillinen ja ainutlaatuisen pehmeä, tehden ajon yhtä miellyttäväksi
    kuin missä tahansa loistoluokan autossa. [size size=12](2CV-esite,1956)[/size] [/color][/b]

    #157854
    Pia

    Oikein kannatettava idea kaiken kaikkiaan!

    (Vielä jonain päivänä epäkuranttikin on se paras.) 😐

    #157855

    @2cvkimmo wrote:

    eikös olisi hienoa, jos löytyisi sopiva keskitetty säilytyspaikka eli kirpputori innokkaan harrastajan varaston tai ladon nurkista? kovetanko sydämeni ja kannan rojut kaatikselle?

    Olisi tosi hienoa, jos löytyisi, miten on, onko sinulla jo kenties tiedossa hyvä paikka?
    Älä ihmeessä koveta sydäntäsi vaan kerro mieluimmin mitä olisi tarjolla.
    Halvalla kun saa niin kannattaa ostaa, vaikkei tarttiskaan… 😀 onpahan taas
    kymmenen vuotta osat tallessa seuraavalle ostajalle. 😆

    #157856

    Suomi on vain niin suuri maa, mutta idea sinällään hieno.

    Ehkä sijainnin pitäisi olla internetissä, mutta siellähän me jo ollaankin…

    #157857

    Olisiko ideaa kerätä korotettua jaosmaksua sellaisilta henkilöiltä, jotka yhteisiä tiloja kaipaa? Tällä korotetulla osalla katettaisiin jaoksen hankkimien tilojen vuokrakulut. Siellä jokaisella korotetun jäsenmaksun maksaneella olisi oma pikku nurkka osasille ja mahdollisesti tilaa rassata…? Täällä pääkaunpunkiseudulla tämä ei ole mikään läpihuutojuttu, koska tilojen vuokrat ovat niin kohtuuttomat, mutta muualta suomesta löytyy ihan varmasti edullista säilytystilaa?

    Espoo-Ke-Su
    [B] [color color=blue]Dyane -68, Dyane Super -73, 2cv6 -77, 2cv Super -71, 2cv6 AK XXXL -76 [/color][/B]

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.