Etusivu Foorumit Päävalikko Yleinen keskustelu Rengas jumittaa

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #126325

    Eipä ole tälläistäkään ennen eteen tullu.

    Vaihdoin sätkään talvikumit (nyt vasta ilo alkaakin) ja kun sain työn tehtyä aattelin työntää sätkää hiukan eteenpäin että takana olevan tyhjän näköisen renkaan venttiili tulisi näkyviin pumpaamista varten. Klonk sanoi sätkä. Ei mene eteenpäin vaikka vaihde oli vapaalla ja kässäri pois. Työnsin taaksepäin ja sama klonk äänikuului 10 sentin liikkumisen jälkeen. Poikani kanssa paikallistettiin vika apukuskin etu renkaaseen. Mietin oisko voinnut vetari lähteä booreista irti. Ei näyttänyt siltä. No tunkilla sätkä ylös ja rengas irti ja asiaa ihmettelemään. Sitten hokasin vanteessa olevan pienen jäljen. Se saattoi tulla tuossa. Tarkan tutkiskelun jälkeen tajusin että vanne oli ruostunut sisäpuolelta niin että vanteen ksekiosan helmat oli pullistuneet sisäänpäin. Ja todella paljon tuostetta oli niiden liepeiden alla. Ne ottivat kiinni ripustuksiin. Ei muuta kun lekaa varsraa ja muuta paukutusta jotta saimme vanteen sopimaan. Nyt homma toimii varsin hyvin. Nyt harmittaa kun en kaikessa tohinassa edes valokuvaa asiata tajunnu ottaa.

    Onko tämä yleistä?

    #159256

    @JukkaK wrote:

    Onko tämä yleistä?

    Tämä on yleistä, ja olen noita aivan liian monta tekohengittänyt. Kannattaa ostaa uudet vanteet niin kauan kun niitä vielä saa.

    #159257

    Just just….pitänee ostaa uudet vanteet ja samalla uudet renkaatkin…..kuhan saan fyffeä kasaan. Ai niin tuo onkin hyvä kikka….maalaa itse taulusu niin säästät tuhansia. Rengas rahat ratkaistu samalla.

    Näin tää homma etenee.

    #159258
    eki

    Valitettavan yleistä tämä on. Tosin yleesä vika ilmenee ensiksi siten, että kaarteissa alkaa kuulumaan ulkokurvin puoleisesta etupyörästä naputusta. Yksi keino jatkaa vanteiden käyttöikää on laittaa ne huonoimmat vanteet taka-akselille. Siellä vanteen pyörimisen tiellä ole olkatapin tapaisia esteitä.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.