Etusivu Foorumit Päävalikko Tekniikka tiinaan pisaralamput

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #126491

    Melkein lopen kyllästyneenä tiinan lokasuojissa oleviin valaisimiin ja sinne johtaviin liittimiin.. kohti kevättä edettäessä on aika lämmittää ajatuksia pihalla olevaan lumikasaan uusin ajatuksin.

    Jokusen harvan kuvan kun olen nähnyt tiinasta varustettuna kutosen etupään pelleillä ja valoilla.
    Lähinnä ajatuksena on asentaa kutosen valopukki pisaralamppuineen Tiinan nokalle valojärjestelmän (halogeeneiksi) uusinnan yhteydessä. Konepeltiä sen paremmin kuin kolmiopeltejäkään ei ole tarvis saati haluakaan vaihtaa.
    Tarvittavat muutokset konepeltiin – ehkä valopukkiinkin tarvittaneen kuitenkin askarrella?

    Olisiko neuvoa, kuvaa tahi muuta selvitystä operaatiosta – suuresti kun epäilen syypään löytyvän kuitenkin tältä sivustolta?
    Lisäksi haluaisin joltakulta ostaa sieltä tallin nurkasta sen kutosen valopukin.

    #160155

    Ne, mihin on Sätkän keulapellit vaihdettu, on laitettu kaikki pellit Sätkästä Tiinan vastaavien tilalle. Tiinassa on “valopukkia vastaava” pukki, joka pitää keulan hyvin pitkälle kasassa, toki sitä muokkaamalla ja tarvittavat kiinnikkeet lisäämällä Sätkänkin pukista sovittamalla saisi, mutta sitten Sätkän valot menisi kovin hassuun paikkaan. Siis mikäli ymmärsin oikein että halu olisi vain laittaa Sätkän valopukki valoineen Tiinan keulalle..?

    Tiinaankin saa Halogeeniumpioita, ja sinne menevät piuhat liittimineen voi vaihtaa kunnollisiin, ja ongelmat on sitten menneen talven lumia. Kellarissakin olisi yhdet peltipohjiin käypäset H4-umpiot, toistaiseksi tarpeettomina…

    #160156

    Releillä, H4 umpioilla ja kunnon piuhoilla ei tarvitse tiinan keulaa alkaa rakentamaan uusiksi. Aivan varmasti riittää valoa 55/60w tai jopa 80/100w polttimoilla ja jos ei riitä niin mikäpä estää laittamasta lisävaloja? Lisävalotkin ovat sirompi ratkaisu kuin sätkän keula tiinassa.

    Espoo-Ke-Su
    [B] [color color=blue]Dyane -68, Dyane Super -73, 2cv6 -77, 2cv Super -71, 2cv6 AK XXXL -76 [/color][/B]

    #160157


    Noilla kyllä jo näkee, jopa meilläpäin missä ei katuvaloja välttämättä juurikaan apuna ole. Referenssilukuakin on sen verran että vielä sais laittaa lisäpitkää kaveriksi noille…

    #160158

    @Akaile wrote:

    Releillä, H4 umpioilla ja kunnon piuhoilla ei tarvitse tiinan keulaa alkaa rakentamaan uusiksi. Aivan varmasti riittää valoa 55/60w tai jopa 80/100w polttimoilla ja jos ei riitä niin mikäpä estää laittamasta lisävaloja? Lisävalotkin ovat sirompi ratkaisu kuin sätkän keula tiinassa.

    No myönnetään, myönnetään – takana on turhamainen ajatus ” sätkäistää” tiinaan ulkomuotoa. Kaipaan niin kovasti näitä edellisiä “oikeita sätkämallejani” joista olen luopunut.
    Onhan minullakin lisävalot etupuskurissa . Vaan en näistä puskurilisävaloista erikoisemmin tykkää – ovat vaan “jaloissa” huoltoa tehdessä..
    Tiinankin “valopukin” olen löytänyt sieltä pellin alta, ei se siitä… enkä sitä koko keulaakaan – pisaralamput vaan..

    #160159

    Voi itku. Laita Dyane myyntiin ja osta sätkä 😕 (pahoitteluni, mutta mulla nyt vaan ei oo tähän rakentavampaa kommenttia)

    -Olli

    #160160

    Häijy rodi – ulommat lokasuojat veke – pyörän mukana liikkuvat minisuojat – ja pisaralamput – ja vilkut johonkin roikkumaan… ja sama lokasuojaratkaisu taakse…

    #160161

    Älä hyväimmeinen rupea Tiinaan sätkän peltejä väsäämään..tee vaikka flippinokka joita suomessakin on…helpottaa huoltoa..tee siitä pisaralampusta
    jalkalamppu olohuoneen nurkkaan, sopii paremmin.
    Eipäsilti kyllä sätkän keula Acadyaneen sopi.. ainankin aikoinaan Joensuussa.?? sitä ei niin helposti muut autoilijat tajunneet.
    Kaverini ajoi aikoinaan rekkaa Sisulla..Saksassa tuli sakemanni juttusille..Rollssin kone!..Cumminsin loota!..minkä ihmeen takia olet itse tehnyt kopin.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.