Etusivu Foorumit Päävalikko Vaihdetaan, lahjoitetaan ja palvelua Patruunoita y.m…. Löytäneet uuden omistajan..

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #126651

    Jos kiltalaisella tai tutuillaan on tarvis muste ja väripatruunoita, laitteeseen Samsung CLP 300 niin minulta saa ilmaseksi niitä. Aika monta on avaamattomissa paketissa(3) sekä koneessa on kaikki miltei uusia (4/3). Tulostimen mustepölyn kerääjä on myös paketissa sen saa jos huolii. Saat tulostimen jos haluat, mutta siinä on jotain paperin “vetäjässä” vikaa. Kone on laser. Muistaakseni nämä patruunat käy myös saman sarjan laitteisiin. Tulostin on sen mallinen että käy vaikka pieneksi turoksi järven pohjaan, tai on ainakin varaosaa siinä. Vielä mukuloille kiva lelu, pyörii ja natisee y.m.. kun painaa käyntiin. Soita jos on tarvis, sillä kaatsi uhkaa kohta näitä, Vesku. 040-7715808 P.S.. vehe ei ole mikään ikäloppu malli, vaan juuri takuu sulkeutui, harmin paikka.

    #161214

    Hienoa, patruunat sekä kone löysivät uuden niitä sietävän omistajan, no lähtivätpä minua kiusaamasta. Kiitos ystävälliselle tarvitsijalle, Vesku

    #161215

    Nyt laitoin uuden patruunoiden omistajan kovaan paikkaan, vein hälle henk.koht. itse kaikki. Olin ekaksi tehdyt pienen kuljetuslaatikon kaikille härpäkkäille, mutta olisi tullut ryökäleen kalliiksi hänen ne lunastaa joten minä vein ne aavistuksen halvemmalla. Ajattelin postin niitä pompottelevan iänkaiken, joten olkoon. Oikeastaan oli kiva hyvällä ilmalla ajaa paarustaa, ja miettiä kaikenmoista. Ajoin heidän pihaansa kun olin sen sieltä takamaiden perukoilta löytänyt, ja luulin ekaksi että isäntä oli nurtsia vähän railakammin veistellyt, mutta selvisiähän mulle oikeakin asianlaita. Ensin kun astuin autosta maantielle, sieltä tuli todella nätti emäntä esiin, katse ihmetystä täynnä. Mutta olin alussa sanonut että saavun caminalla tulen heille, mutta olinkin berlingolla liikkeellä. Syy ei ollut minussa, vaan repsikanpenkki saatto siinä hivenen avittaa. Kysyin varovasti missä isäntä on, kun en tiennyt vahtiko tussarin kanssa ikkunan takaa vai oliko muuten maastoutunut. Jälkimmäinen arvio pitikin pintansa, sieltä maan seasta löysin hänet haettuani noin varttitunnin. Hän oli kaivamassa luolia pitkin talon nurkkia, kuulemma pitäisi vettä saada menemään muuallekin kuin takan lattialle. No vihdoin ja viimein pääsin luovuttamaan pienen laatikkoni hälle, ei painanut sataakaan kiloa. Olin sitä tehdyt yli kolme vuorokautta putkeen, repinyt ulkohuussin ovesta saranat sekä räystäskourusta ruuvit ja saunan katosta otin vielä kivilevyn painoksi. Itse aihio oli pala keittiön lattiaa. Mutta nyt ne on hällä. Elikkä opetushan tässä oli, parempi viedä itse kuin luottaa joihinkin naurettaviin muihin kuljetuspalveluihin. Tosin luulen emännältäni kuulevani ainakin kuusi päivää vielä mitä järkee, mutta minulla on hyvä mieli. Tämä tarina on miltei totta, ehkä hivenen saa lukija miettiä syvemmältä mutta siellä lepää. Pitäkää tätä pääsiäis juttuna kun en muutakaan keksi.

    #161216

    Kiitos Vesku kamoista. Annan laatikkosi kaivinkoneen kuljettajalle, joka voi pakata keskikokoisen kaivuukauhan siihen vaikka sateen suojaan. On totta että salaojia kaivetaan maan sisässä ja minun tehtäväkseni jäi verannan alusen kaivuu. Matkaa noin 7 metriä, leveyttä 1 m ja syvyyttä parhaimmillaan 1,8 metriä. Soraa, juntautunutta savea ja mahtava määrä koivun juuria. Rauhallista pääsiäistä ja alkavaa kevättä.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.