Etusivu Foorumit Päävalikko Ostetaan Pyöreä umpio

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #126906

    Löytyykö kenelläkään 2 cv:n pyöreää H4 -umpiota (1 kpl). Entiset ovat Cibie merkkiset, koveralasiset. Insinööri väitti toisessa umpiossa olevan vettä?? Selitin, että sinnehän se unohtui, kun pesin sätkäni syyniä varten. Eipä mennyt selvitykseni läpi. Rekisteriotteeseen merkintä vaihdettava.

    Nopsa kuski
    p.040-4104472

    #162531

    Täh??? Kuivattele märkä umpio, vaihda umpiot keskenään ja käy näyttämässä :mrgreen: . Jos siellä oikeasti on vettä, niin jostakin väärästä paikasta se kyllä vuotaa. Ei sinne pitäisi mennä nesteitä edes painepesurilla pestessä.

    #162532

    No niin no… heijastimen alaosa oli jo jonkinverran ruosteessa. Sanoi se insinööri siitä ja vähän muustakin. Päästi kuitenkin sätkäni läpi.
    Syyni tehtiin sätkääni tälläkerralla erityisen tarkasti. Oli kaksi insinööriä. Tämä toinen oli tulossa firmaan töihin. Hän oli ns. harjoittelija, jonka päävastuuna oli suorittaa kulkimeni tutkinta. Tämä vakituinen seurasi toverinsa toimintaa ja neuvoi häntä sätkän saloihin. mm. väljyyttä löytyi etupyörän olkatapeista ja reilusti, iskaritestissä lukemat olivat niin ja näin. Onneksi tämä vanhempi neuvoi nuorempaa insinööriä mittaamaan välystä olkatapin suuntaisesti ja iskaritestin osalta totesi että tämmöisissä autoissa nuo iskarit eivät ehdi vielä liikkeeseen mukaan??. Katsastuksen lopussa tulikin huipentuma. Tämä nöösipoika sanoi: hylky tästä tulee. No onneksi kokeneempi insinööri katsoi viat sen verran vähäiseksi, että ei ku menox. Katsastusasema oli muuten K1.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.