Etusivu Foorumit Päävalikko Tekniikka Kampi..

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #127615

    Eipä muistu mieleen milloin olisin edellisen kerran tarvinnut..tänään meni startti rikkki..olipa kampi tallessa
    …muutama pyöräytys ja taas kukkui.! Kannattaa pitää mukana.

    #166112

    Moikka ! Mikäs on puristus-suhteet. Kerran pääsi Punkusta akku tyhjäksi mainosvaloja vilkuttaessa, vaan puristukset olivat niin kovat (alkup 9:1) etten saanut kammella käyntiin…

    #166113

    Puristuksia en tiedä…hain tämän hienon yksilön Turusta muutama viikko sitten..myyjä kertoi rehellisesti
    viasta joten ei ollut yllätys. Lienee syynä helppoon käynnistykseen..täysi akku + Welleman.

    #166114

    Oliko mikä kulkimen vuosimalli ? Mahtaisikohan puristukset olla 8:1 tai 8,5:1 ? Onko kukaan saanut 9:1 kuljinta käyntiin kammella ?

    #166115

    Kuljin on 1977..kulkee todella hyvin.

    #166116

    Kävimpä asken pyöräyttämässä käyntiin..ajattelin jospa se aikaisempi olisi ollut vain tuuria.

    #166117

    Jos kuljin on kunnossa ja säädöt kohdallaan, niin veivillä lähtee. Ei siihen puristussuhteet vaikuta. Yleensä aina kärkien vaihdon ja sytytyksen säädön jälkeen testaan käyntiinlähdön kammella. Jos kaikki on kohdallaan, niin käyntiin lähtee vaikka yrittäisi kuinka varovasti kammella pyöräyttää. Juuri pari viikkoa sitten tuli yksi sätkä kammettua käyntiin parin vuoden seisonnan jälkeen kun ei startilla lähtenyt. Oireet viittasi kovasti siihen, että startissa on laakerihelat uusimisen tarpeessa.

    #166118

    Jos sytty on aikaisella niin kammella veivatessa potkaisee käsille niin rajusti, ettei veivausta itsesuojeluvaiston määräämänä viitsi tehdä.

    Jos Karin kone on alkuperäisillä sisuskaluilla niin 8.5:1 männät löytyy…

    Espoo-Ke-Su
    [B] [color color=blue]Dyane -68, Dyane Super -73, 2cv6 -77, 2cv Super -71, 2cv6 AK XXXL -76 [/color][/B]

    #166119

    Muutaman kerran olen kanssa saanut kammesta käsille, mutta kyllä ko. moottorit on senkin jälkeen vielä veivillä käymään laitettu. Ja kuten Masakin sanoi, niin ei ne puristukset niinpaljoa vaikuta.

    Joskus taannoin valtion hommissa ollessani hajosi autostani starttimoottori. No onneksi ajoneuvo oli varustettu käynnistysveivillä. Ja se moottori 6L V8 bensa kone. Kaks kierrosta korkeintaan pakkas aamuna ja kone oli käynnissä.

    #166120
    Masa wrote:
    Jos kuljin on kunnossa ja säädöt kohdallaan, niin veivillä lähtee. Ei siihen puristussuhteet vaikuta. Yleensä aina kärkien vaihdon ja sytytyksen säädön jälkeen testaan käyntiinlähdön kammella. Jos kaikki on kohdallaan, niin käyntiin lähtee vaikka yrittäisi kuinka varovasti kammella pyöräyttää. Juuri pari viikkoa sitten tuli yksi sätkä kammettua käyntiin parin vuoden seisonnan jälkeen kun ei startilla lähtenyt. Oireet viittasi kovasti siihen, että startissa on laakerihelat uusimisen tarpeessa.[/quote
    Voiko enää varmemmin testata..heloja ja hiiliä löyty Motonet..ja tietysti alanliikkkeistä
    #166121

    Ylläri pylläri. Vika ei ollut startissa kuitenkaan. On lähtenyt perusteellisen latauksen jälkeen joka aamu töihin ja takaisin. Taisi vain 2 vuotta talvineen kaikkineen tyhjentänyt akun melko totaalisesti. Ja olihan meillä etelässäkin kait kerraan -30 astetta. Jäykistäähän se vanhan.

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.