Etusivu Foorumit Päävalikko Tekniikka 2cv:n moottorin vaihto

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #127725

    Kun nelkun moottori on vaihdettu kutosen moottoriin niin tarvitseeko muutos katsastukseen mentäessä olla jokin paperi mukana muutoksen takia. Katsastus tapahtuu Järvenpäässä keskiviikkona 18.7 (rekisteriöinti ja muutos katsastus) joten saisiko pikaista tietoa

    T. Kari

    Kari Nieminen
    Järvenpää
    Tu-Jä-Ke

    #166659

    Kun tuossa pari viikkoa sitten katsastutin vanhuksen kutosen tekniikalle, niin eivät mitään paperia kysyneet. Paikan päällä piti sitten täytellä kuponki, jossa mainittiin vaihdetut osat. Otteeseen tuli muutosprosentiksi muistaakseni 28.
    Joustavasti sujui ainakin kehä3:n A-katsastuksessa Vantaalla.

    #166660

    No niin 2CV on nyt katsastettu kutosen moottorilla ja vaihdelaatikolla virallisesti. Tärkein asia oli mistä moottori ja vaihdelaatikko oli otettu (rekisteri tai valmistenumero) joka myös merkattiin muutos lomakkeeseen jonka täytin katsastus miehen opastuksella eli jos teette muutoksen niin ainakin Järvenpäässä kannattaa olla mukana tieto mistä osat on otettu. Toinen tieto jonka annoin oli dieselflossen auton rekisteri numero (minulla oli lupa) johon oli vastaava muutos tehty jonka myös kävivät katsomassa tietokoneelta. Kyselivät myös ihan yleisluontoisesti paino ym. muutoksia johon vastasin vain että mikään ei muutu vaikka paketti vaihdetaan, pieni tehon lisäys mutta sitä ei merkitä mihinkään vain kuutiotilavuus merkitään. Kerrankin voin kehua Järvenpään A-katsastusta erittäin asiallisesta ja hyvästä palvelusta enkä siksi että autoon tuli leima. Suuri kiitos Masalle ja dieselflosselle.

    Kari Nieminen
    Järvenpää
    Tu-Jä-Ke

    #166661

    Hyvä, että homma hoitui! Ei muuta kuin Sulkavan suuntaan seuraavaksi…

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.