Etusivu Foorumit Päävalikko Vaihdetaan, lahjoitetaan ja palvelua Kädettömälle asennusapuja

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #127915

    Oikeasti, useamman vuoden sessio on päättymässä, Kuljin on viettänyt edelliset 6 talvea ammattikoululla ja se on siellä kohentunut peltiensä puolesta melkolailla uudeksi peliksi.
    Kun itselläni ei ole nyt mitään paikka jossa kuljinta kohentelisin, niin kyselempä löytyisikö kiltalaisten kautta vinkkiä jostakusta, joa voisi kiireettä talven aikana katsoa tuosta kulkimestä kytkimen ja sähköjä. Kyllä siihen ehkä muutenkin saisi jokusen tunnin menemään. Mutta ehdotus on kaupallinen, toki tästä pitää työpalkka maksella. Mutta ennekaikkea tekijää olen paitsi. Auto on pääkaupunkiseudulla ja kuljettelen sen trailerilla perille.

    arts1
    0400 488228

    #167551

    Jollet kelleen muulle sitä saa tarkistettavaksi, niin mulla on tyhjä talli, mikä tosin on kylmä eli ei lämmitystä, tuo se sinne. Se voi olla siellä vaikka koko talven, munkkipussi ja kahvipaketin hinnalla. Samaan hintaan kuuluu työt, vaikka joutuisin koko kytkinpaketin uusimaan, tietysti sinä joutuisit uudet palikat tuomaan, jos on tarvis. Mutta jos joku muu haluaa katsoa sitä, en pistä hanttiikaan. Mutta minä annoin ainakin miettimistä. Vesku 040-7715808

    #167552

    Eipä tuosta tarjouksesta voi muuta kuin sanoa..Nostan hattua Veera 1-2

    #167553

    Kiltahenkeä parhaimmillaan. 🙂 Hyvä Vesku!

    Rättäri - Citroen 2CV
    https://www.facebook.com/groups/168107986665515/

    #167554

    Noniin, nyt kävi silleen kun ei kukaan ottanut yhteyttä, niin lupasin tallin toiselle sätkämiehelle. Hällä on konerikko, joten lupasin sitä talviiltoina katella. En tiedä loukkasinko kädetöntä, mutta katsoin sinulla olleen jo tarpeeksi aikaa jotain ilmoittaa. Mutta eiköhän sulle apu muualtakin löydy. Pahoittellen vesku.

    #167555

    Näin kävi, että jäi lottovoitto lunastamatta, jäin tulee makaamaan ja yrittelin yhtäv toista viristystä saada aikaiseksi.

    Kiitos Vesku kuitenkin Uskomattomasta tarjouksesta. Kyllä se jollakin konstilla saadaan liikenteeseen tuo ajopeli, mutta toki olen kuulolla vielä ehdotuksille.

    Artsi

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.