Etusivu Foorumit Päävalikko Tapahtumat Tampereen ympäriajo

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 24)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #128255
    eki

    Rättisitikat ovat saaneet kutsun saapua mukaan Minikerhon järjestämään Tampereen ympäriajoon 15.6.2013. Reittejä tulee olemaan kaksi: toinen suoraan lähtöpaikalta Mobilian automuseolle Kangasalle ja toinen samasta paikasta samaan paikkaan koko Tampereen seutu kiertäen. Reitin varrelle järjestetään kaksi taukopaikkaa joissa voi kahvitella tai lounastaa. Reitillä on myös mukana huoltoauto jos joku teknistä apua sattuisi tarvitsemaan. Mobilian nurmikolla on tarkoitus sitten pitää pitkin iltapäivää picknickiä.
    Tapahtuma on ilmainen ja osallistujat saavat muistoksi ajelusta tarran. Määrän kartoittamiseksi ennakkoilmoittautuminen olisi suotavaa. Sen voi tehdä sähköpostilla osoitteeseen: mef.ministeri@gmail.com tai puhelimella 050 3844144. Sinne voi myös ilmoittautua vapaaehtoiseksi avustajaksi jos intoa riittää.
    Tarkempi reitti ja ennen kaikkea lähtöpaikka kerrotaan myöhemmin ja sen voi käydä tarkastamassa Minikerhon verkkosivuilta osoitteesta http://www.mcff.net

    #169020

    Tänne ilmanmuuta joukolla mukaan. Minä ainakin kannatan vilpittömästi eri merkkikerhojen välisiä yhteistapahtumia.

    Rauno

    #169021

    Terve

    Olin tänään Vehoniemen automuseolla Mini-kerhon kesän avajaisajelussa (paikalla kävi 43 Miniä) ja sovin toimivani 2-CV-killan puolella tapahtuman yhteyshenkilönä, eli minultakin voi asiasta kysellä. Ja tiedotan täällä, kun asiat edistyvät.

    Kaikki 2CV-kulkineet suurella joukolla mukaan hienoon tapahtumaan 🙂 .

    Matti Hiltunen
    040-532 0705
    matti.hiltunen[¤]citroenkerho.fi

    Alla vielä kopio tiedotteesta mini-kerhon foorumilta.

    Minikerho pärrää tulevana kesänä Tampereen ympäristössä yhdessä Citroen 2CV killan, eli Rättisitikoiden kanssa. Tapahtuman nimi on Tampereen Ympäriajo + Mobilia Picknick ja tapahtumapäivä on 15.6.2013.

    Tarjolla on kaksi eri pituista reittiä. Lyhyt reitti vie Tampereelta suoraan Mobiliaan (noin 20 km), ja pitempi reitti kiertelee Tampereen ympäristökunnissa idyllisiä pikkuteitä pitkin (noin 100km). Tarjolla on mukavia maisemia ja muutama mukava pysähdyspaikka.

    Ajelun jälkeen pidetään perhePickNick Autokylä Mobilian rantanurmikolla. Tapahtuma alkaa aamulla noin klo 9 ja loppuu viimeisen auton lähdettyä pois. Ajelu tapahtuu joko pienemmissä ryhmissä tai yksin omaan tahtiin tai sitten yhteislähtönä.

    Lisätietoja reitistä ja lähtöpaikasta seuraa piakkoin. Tapahtuma on luonnollisesti ilmainen, ja muistoksi kiertelijät saa tapahtuman ikkunatarran…

    #169022

    Mie olen osallistunut kolmena vuonna Lounais-Lapin Euroautoilijat ry:n järjestämään Toukotaiwal-ajeluun Kemistä Tornioon. Kokemus erittäin positiivinen. Nyt harmittaa, kun en pääse enempää Kemiin kuin Tampereellekaan. Esteitä oli myös viime vuoden Toukotaipaleelle.

    Mukava huristella muiden wanhojen autojen mukana 😛

    Terv. Anja

    #169023

    Tuohon ensimmäiseen viestiin on lipsahtanut väärä sähköposti-osoite oikea on mcff.ministeri@gmail.com josta voi kysellä lisätietoja.

    Tapahtuman tarrat on tilattu, jotenka ilmoittautumistarve on sitä myötä poistunut, sitä kaivattiin vain tarrojen määrän kartoittamiseksi.

    #169024

    Tervehdys myös järjestävältä taholta.

    Jonkin verran on tullut kyselyä tarkemmasta ohjelmasta ja aikataulusta, joten ilmoittelen tänne foorumille nyt missä mennään. Alla yritän vastata kysymyksiin joita minulle on tullut:

    Eli siis ideana on kiertää Tampereen ympäristökuntien kautta – enimmäkseen pieniä mutkaisia teitä pitkin – noin 100 km reitti. Näillä näkymin matka on muutama kilsa yli sadan. Muutama pieni “siirtymä” jouduttaneen tekemään isompia ja tylsempiä teitä pitkin mutta moottoritielle ei näillä näkymin tarvitse mennä tien tukkeeksi. Hiekkateitä ei reitillä ole. Matkalla todennäköisesti on kolme välietappipysähdystä, joissa on halukkaille reittiin/maisemiin sekä kahteen mukana olevaan automerkkiin liittyviä tehtäviä. Mistään aikaa vievästä suunnistus- tai tehtäväkilpailusta tässä ei ole kyse, vaan periaatteena on vain saada aika kulumaan välietapeilla mukavasti. Perillä Mobilian autokylässä on “palkintojen jako” tilaisuus.

    Halutessaan voi ajella reitin letkassa nauttien vain alla kiitävästä asfaltista.

    Reitti ei ole vielä ihan selvä – Lopullinen reitti julkaistaan tällä palstalla toukokuun loppuun mennessä. Näillä näkymin osallistujamäärä tullee olemaan ihan mukava, ja kuitenkin tarpeeksi pieni jotta voidaan ajo suorittaa letkassa. Eli yhteislähtönä siis…

    Ideahan oli että hyvän ilman sattuessa, Mobilian rantanurmikolle pääsisi autoilla viettämään perhepicknikkiä, joten jos säätiedotus lupaa hyvää niin ei muuta kuin picknick koria takapenkille mukaan. Jos ei, niin sateenvarjo mukaan ja jalkautukaa parkkipaikalle tutustumaan Mineihin lähemmin… Mobiliassa on myös “kahdella pyörällä” näyttely, johon tapahtumaan osallistujat pääsee kaksi yhden hinnalla.

    Ministit haluaisi paikalle mahdollisimman monta eri ikäistä ja näköistä “Rättäriä” jotta saisi tutustua autoon ja sen historiaan ja tekniikkaan. Vastaavasti mielellämme näytämme millainen on 1960-luvun aito Cooper ja mitä kehitystä on tapahtunut 90-luvun viimeisiin Classic Mineihin mennessä. Molemmat – ja kaikki siltä väliltä – on tulossa tapahtumaan…

    Tervetuloa

    #169025

    Morjensta

    Tampereen ympäriajoon on nyt pari viikkoa aikaa !!!!

    Ohessa Tampereen ympäriajon reitti. Kokonaispituutta reitille tulee nyt näillä näkymin 92 kilometriä. Matkalla on kaksi pysähdystä jossa pääsee hieman lepuuttamaan kulkuneuvoja ja kyytiläisiä. Pysähdyspaikat ei näy kartassa, ja ne lyödään lukkoon vasta kun olen sopinut paikan pitäjien kanssa yksityiskohdista. Mutta periaatteessa noin 30 välein on pysähdys.

    Lähtöpaikkana on Pirkkalan ABC asema, ja päätepisteenä on Mobilian Autokylä Kangasalla. Kolonna lähtee liikkeelle Pirkkalan ABC:ltä lauantaina 15.6 klo 10:00

    Tervetuloa ajelemaan ja viettämään mukavaa lauantaipäivää Ministien kanssa….

    Sami
    http://goo.gl/maps/bRvhY

    #169026

    Välipalana tämmöinen tieto

    Ensimmäinen pysähdyspaikka reitin varrella on Citroen harrastajan paja Lempäälän ja Valkeakosken rajamailla. Tämä paja pitää sisällään useita hienoja museoautoja, projekteja ja muuta nähtävää. Kokoelmasta löytyy mm kotimaista valmistetta oleva pakettiauto, vähän harvinaisempaa farmarikalustoa ja muuta mielenkiintoista. Ministejä varsinkin kiinnostaa projektivaiheessa oleva IsoKissa, jonka tekniset ratkaisut on ‘aina-niin-erilaisia’ verrattuna brittiläiseen suunnittelutapaan. Pajalla on myös yksi tapahtuman tehtävistä – Osien tunnistuskilpailu. Ministeille 2CV osaa ja teille on tarjolla Mini osaa.

    #169027

    Tämmöinen ilmeistyi eteen kun iltapalalukemista selailin…

    Nyt vielä ehtii muuttaa viikonlopun suunnitelmia kun kerran uutiskynnyskin on ylitetty !!

    #169028

    Näillä näkymin aurinkoa pukkaa !!!

    #169029

    Jeps mukana olen, vaikka ei Dyane ajossa olekaan 😥 . Noh jonkinlaisena peränpitäjänä seuraan letkaa, ja autan, jos vaikka joku matkan varrella ongelmia kohtaa, jota ei tietenkään tapahdu 😉 .

    Hieno tapahtuma on odotettavissa, ja vielä ehtii osallistumaan 😀 .

    #169030

    Jees kivaa oli ja paljon osallistujia 😀 . Jos oikein laskin tapahtumaan osallistui 20 Classic miniä (+ 3 uudempaa), ja 23 2CV-kulkinetta? Jokunen osallistui vain letkan alkumatkalle, ja osa tuli vain Mobiliaan, iso osa oli mukana koko reitin ajan. Ja “huoltoauto” BX VAN:n lisäksi letkassa oli jonkin matkaa mukana yks D-malli ja yksi HY.

    Ja reitti oli kyllä hieno, tuli ajeltua sellaisiakin teitä, joita en ole koskaan ennen ajanut, vaikka syntyperäinen Tamperelainen olenkin, ja lähinurkissa on kyllä tullut autoiltua paljon. Suuri kiitos kaikille osallistuneille, tämä oli hieno tapahtuma :mrgreen: .

    Ja huoltoautoa ei tarvittu, kuten oli oletettavissakin, ja Beksikään ei hajonnut matkalle 😆 .

    #169031

    Mukavaa oli ainakin minulla.

    parit kuvat

    https://drive.google.com/folderview?id=0B1NPZtmivLRNYml0SjNRd1BuNXM&usp=sharing” onclick=”window.open(this.href);return false;

    #169032

    Kiva ajo, kiitoksia järjestäjille ja ilmakin suosi.

    #169033

    Haluan myös esittää kiitokset Miniporukalle ja Samille järjestelyistä, hieno tapahtuma! Kiitokset myös Pasille “sitikkarastista”. Sitikan osat oli tuttuja, mutta ainoat varmat minin osat olivat oven aukaisukahva ja se jousen virkaa tekevä kumiosa, vai oliko se sittenkään varma.

    Toivottavasti kerhojen välinen yhteiselo saa jatkoa nyt kun pää on avattu.

    Rauno

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 24)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.