Etusivu Foorumit Päävalikko Tapahtumat RUSKA-JOTOS 2013

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #128454

    Tervehdys Lapin jaoksen väki ja muuallakin asuvat 2cv-ystävät!

    Ruska-Jotoksen alkuun on enää vajaat kaksi viikkoa. Merihelmessä siis tavataan 13.-15.9.2013. Olemme Manun kanssa siellä perjantaina iltapäivällä noin klo 15 laittelemassa opastuswiiksiä ja keittämässä tulokaffeja. Tarkempi ilmoitus on ollut Nyytisissä numerossa 4/13.

    Väkeä on tulossa ihan mukavasti, joskin lisää vielä mahtuu ja toivotaankin. Osa tulijoista uskaltautuu nukkumaan pakussa. Omissa kulkimissa ja autoissaan yöpyvät maksavat leirintämaksun Campingin respaan.

    Sisämajoitus maksetaan minulle. Sisämajoitusta löytyy vielä yhdessä rantamökissä ja perusmökeissä. Niiden varaukset mahdollisimman pian minulle. Merihelmen väki jo kyseli osallistujamäärää mahdollisten muiden ruskamatkailijoiden takia.

    Jotos-kisan kiertopalkinnon lisäksi tarvitaan muitakin palkintoja sekä arpajaisvoittoja, joten jos kaapeistanne löytyy jotain lahjoitettavaa, ne otetaan suurella ilolla vastaan. Arpajaiset on mukavaa viihdettä ja mahdollisella tuotolla paikkaamme Lapin jaoksen taloutta tulevien saunamaksujen ym. kulujen peittämiseen.

    Merihelmessä kokoonnumme nyt kolmatta kertaa. Palvelu siellä on toiminut mielestäni hyvin. Ravintolasalissa olemme voineet istua lauantai-iltana yksityistilaisuutena puoleen yöhön laulaen karaokea ja pyöhähdellen parketilla. Näinä Ruska-Jotos syksyinä olen kohottanut katseeni yläilmoihin toivoen päiväsaikaankin hyvää säätä, koska campinalueella oleva grillikatos on hyvä mutta riittämätön sateen ja kovan tuulen sattuessa. Tähän asti olemme saaneet Jotoksessa nauttia upeista auringonlaskuista ja muutenkin jokseenkin hyvistä syysilmoista, mutta……………????

    Siksipä olenkin itsekseni etsiskellyt tulevia tapahtumiamme varten uutta ja miettinyt vanhojakin paikkoja. Lienenkö myös mieleltäni jonkinlainen kulkuri, kun uusien paikkojen etsiminen ja näkeminen kiehtoo?

    Toivon myös teiltä vinkkejä tulevia tapahtumiamme varten. Tänään kahlasin netissä edestakaisin Kemijoen vartta, Tervolassa vois olla Motelli Tervakuksa, sen piha-/ulkoalueista en saanut mielikuvaa, kuinka se sopisi rättäreille viikonlopun leirin paikaksi, eikä sieltäkään taida löytyä isohkoa yhteistä tilaa vapaaseen seurusteluun ilman A-oikeuksia. http://www.tervakuksa.fi” onclick=”window.open(this.href);return false;

    Lisää Tervolassa http://www.luontolomat.fi/” onclick=”window.open(this.href);return false; sopivin ehkä Pursu = peti kymmenelle ???

    http://www.kemijokiholiday.com/vanhatalo.htm” onclick=”window.open(this.href);return false; Tai saman yrittäjän kaksi mökkiä, sisämajoitusta ehkä liian vähän ?

    Eksyin myös Raanujärvelle; http://www.saikkara.fi” onclick=”window.open(this.href);return false; = Villa Säikkärä ja Honka Säikkärä, samalla omistajalla paikka myös Rovaniemellä City Säikkärä. Yrittäjä on Risto Kauppinen, entinen rättäristi, joka harrastaa mm. ralliautoilua ja moottorikelkkailua. Tämä yritys lienee kamalan kallis kokonaisvaltaisine palveluineen. Onko kukaan käynyt näissä edellä mainituissa paikoissa? Olisi mukava tietää niistä lisää. Vaikuttais ainakin mielenkiintoiselta kohteelta edes nähdä. ( On vain reilun tunnin ajomatkan päässä kotoani, ehdinköhän ajella ennen Ruska-Jotosta ?).

    Joka tapauksessa perjantaina 13. 9.2013 kokoommumme Merihelmeen, pähkäillään siellä sitten lisää nykyistä ja tulevaa, muistellaan myös menneitä.

    TERVETULOA!

    Toivottaa nykyinen Lapin JP
    Anja

    ps. puh. numeroni 04oo 688 6I7

    #169983

    Illalla nähdään!
    MM

    AZL -58, AK350 -67, Morris Minor 1000 -62, Velosolex, Mobylette, Vespa, Pannonia, Excelsior
    Oulu -> Oulunsalo -> Varjakka
    Matti Mikkonen

    #169984

    Hienoa… 😀

    Mauno Nurkkala.. Raahe - Piehinki - Ylitornio.
    Lapinjaos Hupimestari.. 🙂

    #169985

    Kiitokset mukavasta viikonlopusta kaikille mukana olleille 😀

    Terveisin Anja

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.