Etusivu Foorumit Päävalikko Tekniikka Tunnista auton viat aistien avulla

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #128857

    Moro !!
    Turha kirjoitella tänne enään kysymyksiä, aistit peliin 😛 :
    http://www.iltalehti.fi/autot/2014031718130899_au.shtml?utm_source=leiki&utm_medium=aamulehti&utm_campaign=kontekstuaalinen” onclick=”window.open(this.href);return false;
    Osittain ihan pätevä teksti myös rättärin osalta.
    🙂
    Lasse

    #172709

    “On toki huomioitava, että osa vioista löydetään vasta määräaikaishuoltojen yhteydessä.” – Ja lehmät lentää. Voi kun määräaikaishuolloissa löytäisivät ja korjaisivat edes ennakolta löydetyt ja kerrotut viat. Tämä onneksi koskee lähinnä hienoja nykyautoja hienoissa autokorjaamoissa.

    #172710

    Kävin juuri viime perjantaina katsastuksessa Rynikselläni, joka hylättiin viime vuonna kahdesti ja vasta kolmannella meni läpi. Tuolloin hylkysyyt oli väljät olkatapit, vikaa takarenkaan kudoksessa sivussa ja huomautuksena pp-vilkunlasi palanut auringossa, vaihdettava.

    En ole edelleenkään tehnyt olkatapeille mitään, koska niillä on ajettu säännöllisesti rasvattuina alle 70 000km vasta, eli ei todellakaan hylkyväljät. Renkaan tunaroin aikoinaan paikkaushommissa, joten sen vaihdoin pois uusintakatsastukseen mennessä. (Tämän jälkeen ajoin kuitenkin renkaasta pinnan loppuun ilman, että vaurio paheni mihinkään. :mrgreen: ) Vilkulle en ole tehnyt mitään. Vastaavasti saksan tuliaisessa, jota varten etsin olkatappityökalua pari viikkoa sitten, on aivan järjettömän väljät tapit, mutta katsuri katsoikin uusintakatsastuksessa ongelman olevan raidetangon päässä…tiedä sitten näistä 😆

    Mitä tein tänä vuonna toisin, että sain leiman suoraan paperiin? Vaihdoin asemaa. En edes tarkastanut jarrujen säätöjä, polttimoita saatika hinkannut vahaa pintaan.

    Luottamus katsastusjärjestelmään on aavistuksen koetuksella aina näinä hetkinä. Muistakaa, että 25% kaikista katsastetuista autoista hylätään, päivittäin. Tehkää kohtuuttomasta nipotuksesta valituksia ja ennenkaikkea heinäkuusta eteenpäin ilmoittakaa painokkaasti, että kannatte jatkossa katsastusmaksut viereiselle asemalle 😆

    Espoo-Ke-Su
    [B] [color color=blue]Dyane -68, Dyane Super -73, 2cv6 -77, 2cv Super -71, 2cv6 AK XXXL -76 [/color][/B]

    #172711

    On ilo olla kuulumatta niiden 25 % joukkoon.
    Donna 28 😀

    #172712

    🙄 Sätkänhän tulee aina olla katsastuskunnossa. Viime viikolla kaksi meidän sätkistä meni ekalla läpi katsastuksen. Dyanessa on matopyörävikaa, mutta en ole saanut vielä uutta. Vaihdan kun saan. Omani aion katsastaa ensi kuun aikana. Koskaan en ole vaihtanut vielä siihen pyörän laakereita enkä olkapatteja. Alustalla ajettu ehkä 300,000 km.
    Jos kokee katsastuksessa kokeneensa vääryyttä, siitä kannattaa valittaa paikanpäällä- ei jälkikäteen. Ennen se ei olisi tullut kuuloonkaan. Silloin katsastusmies ja poliisit olivat jumalasta seuraavat. 🙄

    #172713

    Suunta vain ei ollut varma 😆

    #172714

    Eikös sääntö mene niin että jos tulee hylsy ja uusintatarkastus niin silloin tarkastetaan vain se hylsytetty kohta, silloin ei saa enää löytää eri vikoja ajoneuvosta?

    #172715

    Jos menet kuukauden sisällä samaan paikkaan takaisin, tulevaisuudessa taitaa aueta mahdollisuus mennä jälkitarkastukselle mihin vaan. Toisella asemalla kuukauden sisällä tehty jälkitarkastus muuttuu tavalliseksi katsastukseksi ja siten uusia vikoja voi löytyä.

    Jimmi Porist'
    044-339238kuusi
    jimmi65(ät)gmail.com

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.