Etusivu Foorumit Päävalikko Tapahtumat Taloudellisuusajo

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #129058

    Ilmeisesti Tampereen taloudellisuusajo on jotenkin salatiedettä, kun ei siitä ole mitään tietoa, muuta kuin milloin, mutta missä, on myös tärkeä tieto. Saattaahan siitä olla mainintakin jossain, mutta allekirjoittanut ei sitä ole huomannut. Ensikertalaisena en voi summanmutikassakaan sinne pyrkiä. Tai sitten voihan olla niin, että sinne ei toivotakaan vanhojen partojen lisäksi osanottoa. Tietysti voi olla niinkin, että sijoitukset on määritelty jo aiemmin, mikäli näin on, en sitten taida ollakaan kiinnostunut koko tapahtumasta ❗ ❓
    Donna 28 🙂

    #173435

    Tällainen tieto löytyi Facebookista…

    Tampereen jaos järjestää taloutellisuusajot 20.9 kello 13:00 alkaen.
    Lähtöpaikka ja maali City Neste, Hatanpään valtatie 20, Tampere.
    Ajellaan 100km normaaliteitä yrittäen päästä mahdollisimman pienellä kulutuksella, lopputankkaus selvittää kuka oli pihein.

    Lisätietoja kisamestari Niko Saastamoinen 040 546 4659.

    Rättäri - Citroen 2CV
    https://www.facebook.com/groups/168107986665515/

    #173436

    Oho kuinkas tämä onkin unohtunut mainostaa täällä killan foorumilla 🙄 .

    Mutta siis tänään 20.9. on taloudellisuuskisa. Tampereen City Nesteellä, Hatanpään valtatie 20, Tampere.

    Minä tulen paikalle klo 12.00, tai jo hiukan ennen? Eli sopii tulla esittämään valituksia minulle 🙁 .

    Puhelimellakin saa koittaa tavoittaa: 040-532 0705

    #173437

    Taloudellisuusajot taasen onnistuneesti pidettynä, tänä vuonna kukaan ei eksynyt ainakaan kovin pahasti, vain parin kilsan pikku harhailuja oli 😛 . 8 osallistujaa oli, ja koska JYM oli toisaalla, niin uusi voittajakin saatiin 😀 . Ei ollut tosin ihan ensikertalainen hänkään, vaan jo monta kertaa osallistunut, ja ainakin kerran aikaisemmin voittanutkin :mrgreen: .

    Eli tässä tulokset:

    1. Sipiläinen Eero 3,42l/100km
    2. Arvio Juhani 3,79l/100km
    3. Ripatti Pekka 3,90l/100km (erikoisen kokoiset renkaat, ajomatka 107 km mittarin mukaan? 😯 ) Taloudellisesti ajatellen, pitäis olla isommat renkaat 😉 .
    4. Kohonen Tapio 4,39l/100km
    5. Ylikujola Antti 4,71l/100km
    6. Lehtineva Esa 4,92l/100km
    7. Sairo Jaakko 5,11l/100km
    8. Saastamoinen Kata 5,29l/100km

    Ja muutamia kuvia tapahtumasta löytyy tuolta: http://www.citikka.info/gallery/miitit/2CV/Tampereen-taloudellisuusajot/Taloudellisuusajot-2014

    #173438
    txk

    Mainio kisa jälleen kerran mistä kiitokset! 🙂

    Oma tulos vähintäänkin kohtuullinen, ottaen huomioon viime viikkojen kommellukset kulkimen kanssa.

    Jos nyt moittia pitää jotakin, niin eiköhän järjestävä taho sen jo itsekin tiedä. 💡

    #173439

    Kisa oli ensikertalaiselle haastava. Haastavuutta siihen toi erityisesti minulle outo tiekirja (A4). Kartta sinällään oli OK, siis jos ei Tampereelta ollut kotoisin tai opiskellut siellä tai ollut mukana edellisessä kisassa niin kaikki ajatukset pyörivät yhden asian ympärillä, siis minulla itselläni, “nyt ei passaa eksyä”. Toivomus passaamisesta ikään kuin kyrvähti parissa kolmessa paikassa tietoisesti. Kerran piti tulla moottoritielle johtavaa ramppia perä edellä ylös -liikenteellisesti se oli vaarallisin suoritukseni, poliisi saattue oli alas mennessä pillit päällä. Toinen pahanlaatuinen moka sattui sinänsä selvässä paikassa, meni Sahalahden ramppia ylös, kun piti mennä Kangasalan rampista. Siinä vaiheessa tuli katsottua kelloa ja ehtiminen maaliin näytti arveluttavalta. Kelloon katsominen kostautui em. sähellyksinä kisan loppukilometreillä.
    Kisahuomioina totesin seuraavaa. Kilpailun johto ja henkilökunta, jota oli muuten yhtä paljon ainakin kuin kilpailijoita, toimi asiallisesti ja asianmukaisesti lähtö ja maalipaikalla. Heille pisteitä kymmenen miinus. Ei nyt muutakaan edes sopinut olettaa koska jaos on jo taloudellisuusajon järjestänyt 40 kertaa. useimmilla oli kartanlukija, jotkut kulkimet oli kevennetty ottamalla kaikki ylimääräinen pois, kuten esim. takapenkki, jopa sellaista tekniikkaa oli käytetty, joka oli minulle täysin vierasta, siis polttoaineen paineen laskija. Sanoisin viime mainitsemaani jo tosi harrastukseksi ja asialle vihkiytymiseksi ❗ myönteisessä mielessä kisan kannalta.
    Seuraavan kerran, siis ensi vuonna, kun osallistun kilpailuun, otan panon nousemisen uhallakin kartanlukijan mukaan, sillä
    hän mahdollistaisi sen, että ehtisi myös yrittää pihistellä bensaa, eikä vain ajella paikasta toiseen “lähes eksyksissä”. Toivon myös Tampereen peltipoliiseilta suopeampaa vastaanottoa, aivan yhtä fittimäiset olivat keväällä Lahden pönikät
    Classic Car Show -matkalla. Nyt ei kärsi tulla enää ensimmäistäkään lappua, tai kortti kuivaa pitkään ja rikkeettömästi pitäisi ajaa vielä reippaasti yli puoli vuotta.
    Kiitos mieleen painuneesta kisasta.
    Donna 28 🙂

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.