• Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #129115

    Yrittäessäni kunnostaa vanhaa 2cv , tiedon saanti on ollut aika heikkoa, vaikka täällä luulisi sitä olevan.myös vastaanotto kiltaan on ollut aika vaihteleva.toki ymmärrän sen kun en ole ollut aktiivi. Mulla on muitakin harrastuksia .esim. Moottoripyörä, asuntovaunu eli haluan harrastaa monipuolisesti.lisäksi olen uskossa jeesukseen eli kaljanjuonti pirskeet ei oo mua varten,jos oon loukannut jotakuta haluan pyytää anteeksi. Tapani antila kurikka

    #173638

    Hei

    Harmi että olet kokenut ristiriitaisia tunteita. Voi olla ettei vanhojen harrastajat kovin paljoa foorumilla oleile joten voi olla että siksi on vastaaminen ollut hiljaisempaa. Oletko Wikiin ja Arkistoon tutustunut?
    Oletko osallistunut paikallisen jaoksemme tapahtumiin? Meillähän on jaoksella -62 mallinen 2CV Mixte josta esim. näkee asioita miten ne on tehty. Ja kun osallistut niin tullaan tutuiksi. Jaosporvarimme on Elisa Peltonen. Tervetuloa porukkaan!

    Vastaan mielelläni sähköpostilla yllapito ät 2cv.fi Terveisin Matti Lampila Seinäjoki/Ilmajoki

    #173639

    Kiitos rehellisestä palautteesta, mutta minä olen vissiin lukenut kysymyksesi huonosti kun en muista niitä. Täällä minusta saa yleensä hyvät vastaukset, eikä ainakaan minusta hirveästi sorreta ketään. En usko että sinun uskosi on kelleen mikään miinus, minusta kaikki saa olla justiinsa sellaisia kuin haluaa. Mitkä kysymykset ovat sinusta jääneet niin kuin vajaaksi, jos voin auttaa niissä ,niin autan varmasti, tai sitten kysyn mitä en tiedä, sellaiselta joka tietää. Saat kysyä mitä haluat sätkästä, tai muusta tästä toiminnasta. Vesa Kärkäs Rullamiehentie 8 Myllykoski 46800 puh. 040-7715808, tai vesa.karkas@pp.inet.fi

    #173640
    MoA

    Yrittäessäni kunnostaa vanhaa 2cv , tiedon saanti on ollut aika heikkoa, vaikka täällä luulisi sitä olevan.myös vastaanotto kiltaan on ollut aika vaihteleva.toki ymmärrän sen kun en ole ollut aktiivi. Mulla on muitakin harrastuksia .esim. Moottoripyörä, asuntovaunu eli haluan harrastaa monipuolisesti.lisäksi olen uskossa jeesukseen eli kaljanjuonti pirskeet ei oo mua varten,jos oon loukannut jotakuta haluan pyytää anteeksi.

    Minun on pakko vastata tähän. Kunnostusapua tulet saamaan kun sitä pyydät, sen voin sanoa. Jokaisessa yhdistyksessä on tuo vastaanotto aina vaihtelevaa, mutta Killassa ei ole. (toki tänne mahtuu kaikenlaista harrastajaa mukaan) Aktiivi ei tarvitse olla, kunhan on Killan jäsen ja vaalii hienoa perinnettä ja pitää 2cv-pohjaiset kulkimet liikenteessä. Monilla meillä on muitakin harrastuksia, kuten väärän merrkisien kulkimien hallussapitoa yms. Uskon asia on jokaisella omansa ja se ei todellakaan vaikuta missään tapahtumassa mihinkään.

    Koska loppujen lopuksi me kaikki pidämme yllä Pyhän Andreaksen perua, eli 2cv kunniaan nyt ja aina.

    Kirjoittelee se ikuinen oppipoika ja paatunut ateisti. Marko Aronen. marko.aronen@edu.parikkala.fi. 0400 183 107

    Vain köyhillä on kiire.

    #173641

    joo tuo mun 2cv oli osittain purettu, ja mitä oon itse purkanut niin en oo älynny ottaa kuvia.enkä muista miten osat oli päänvaivaa on tuottanut nuo polkimet.eli niitten ruuvit ja muut osat.esim jouset ja niiden kiinnitys paikat myös pisteosia puuttuu jotain.toki killasta on hyviäkin kokemuksia.saan tuon varmuudella kilpiin mutta museointi on eri asia.

    #173642

    Laita kyselyitä vaan tänne niin koitan katsella kuvia kun kerkiän..
    Ei sieltä kyllä alkujaan pitänyt mitään osia puuttua jos ei sitten ole sen jälkeen hukkunut..
    🙁

    Mauno Nurkkala.. Raahe - Piehinki - Ylitornio.
    Lapinjaos Hupimestari.. 🙂

    #173643

    Tästä osoitteesta löytynee wanhuskuvaa

    http://2cvco.canalblog.com/archives/2013/02/09/26370609.html” onclick=”window.open(this.href);return false;

    Jimmi Porist'
    044-339238kuusi
    jimmi65(ät)gmail.com

    #173644

    Killan Arkistossa taitaa olla Wanhuksen varaosakirjoja räjäytyskuvineen. Niistä usein selviää alkuperäiset rakenteet kätevästi vaikkei ranskaa osaisikaan.
    https://2cv.fi/index.php/jasenille/arkisto” onclick=”window.open(this.href);return false;

    #173645

    Mulla ei ole tunnuksia galleriaan, en oo toki niitä pyytänyt,

    #173646

    @TAPU2901 wrote:

    Mulla ei ole tunnuksia galleriaan, en oo toki niitä pyytänyt,

    Ne sinun pitää sähköpostilla pyytää. Niitä ei voi tänne laittaa julkisesti.

    #173647

    Tervetuloa vaan minunkin puolestani.

    Kysymyksiin tulee toisinaan nopeastikin vastauksia, toisinaan ei sitten ollenkaan. Suurimmaksi osaksi johtunee siitä että tämä on kuitenkin harraste, sivustolle vastailee harrastajat omalla vapaa-ajallaan. Sillä en usko olevan mitään merkitystä onko kysyjänä aivan tuore “tuntematon” vai ikänsä ja vuosikymmeniä mukana pyörinyt tapaus. Vastauksiin toki saattaa sitten tulla sekalaista leukailua, kun vastaaja tuntee kysyjän paremmin, hyväntahtoista vinoilua jota ei tosiaankaan vakavasti kannata ottaa (vaikka uuden “ulkopuolisen” silmiin kummalliselta näyttää voikin).

    Tätä lajia voi harrastaa kaljan kanssa tai ilman, kummastakin tavasta on itselle ehtinyt kertyä kokemusta. Kummassakin on puolensa, hyviä ja huonoja, eikä ketään käsittääkseni luokitella sen mukaan viihtyykö ohrapirtelö näpeissä vai ei. Tapahtumissakin näkee kummankin koulukunnan edustajia, eikä siitä oluen nauttimisesta juurikaan ole haittoja esiintynyt, joskus toki voi olla pientä erimielisyyttä asioista, mutta sellainen onnistuu selvinpäinkin… Häiriökäytöstä joskus on, mutta mielestäni sellainenkin, ylilyönnit yms, ovat kovasti vähentyneet lähivuosien aikana, mahtaako kukaan muu olla havainnut saman?

    Siispä, rohkeasti vaan lisää kysymyksiä, tarinaa, ja ehdottomasti tapahtumaan katsomaan minkälaista se meno siellä on. Paljon helpompaa on myös vastauksia saada, sekä tarkentavia lisäkysymyksiä kulloiseenkin ongelmaan, kuin palstan kautta. Kirjoitettuna tahtoo ongelmankuvaus olla aina hieman vaikeampaa kuin naamatusten pohtiessa, lisäksi yleensä löytyy ympäriltä joku joka on saman asian kanssa joutunut painimaan. Sitikkapuoskarin mainitsemasta paikallisen jaoksen toiminnasta, suosittelen sinnekin menemään, vaikka ensin vain katselemaan, niin siitä se sitten lähtee.

    Varsin avointakin on harrastajakunta, uusienkin harrastajien suhteen. Itsekin aikanaan lievää suurempien pelonsekaisten tunteiden kanssa lähdin lähialueella olleeseen tapahtumaan, vastassa pari sataa tuiki tuntematonta ihmistä, jotka avosylin vastaan ottivat. Sitä ei silloin arvannut että minkälaiseen porukkaan sitä sotkeutuu mukaan, vaan sitä kivaa on jatkunut toistaiseksi jo 21 vuotta…

    #173648

    Täältä löytyy tietoa Pohjanmaan jaoksesta.

    https://www.2cv.fi/poho/” onclick=”window.open(this.href);return false;

    Rättäri - Citroen 2CV
    https://www.facebook.com/groups/168107986665515/

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.