Etusivu Foorumit Päävalikko Tekniikka 2CV -61 verhoilut

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 21)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #129260

    minkä laista materiaalia sätkän sisustus on alunperin ,esim katon reuna ja onko samaa materiaalia joka paikasta -61 sisusta kiinnostaa eniten, onko sisustuksen värimaailma vaihdellu paljonkin .
    jostain syystä en löytäny kunnon kuvia sitikan sisuksista, se on varmaan niin karu, että kaikki ottaa mieluumin vain ulkoa päin kuvia.

    #174364

    Kuvia ei paljon ole, koska verhoilut ovat niin yksinkertaiset…veikkaisin.

    http://www.franzose.de/en/Citroen-2CV/Alle/Karosserieinnenverkleidungen-Himmel-Hutablagen-Kofferraumverkleidungen/ANR18087/” onclick=”window.open(this.href);return false;

    Tämä jälkimmäinen väritys on uudempaan tuotantoon kuin sinulla, mutta mallit selvinnee:
    http://www.franzose.de/en/Citroen-2CV/Alle/Armaturenbrettverkleidungen/ANR18381/” onclick=”window.open(this.href);return false;

    Espoo-Ke-Su
    [B] [color color=blue]Dyane -68, Dyane Super -73, 2cv6 -77, 2cv Super -71, 2cv6 AK XXXL -76 [/color][/B]

    #174365

    Joo tuolla franzosen sivuilla jo kävin,myös sitroseen olin yhteydes.sieltä ei kaikki samaa väriä.siksi kysyin kun näin motonetissa mustaa ja keski harmaata lähinnä subbari koteloihin tarkoitettua huopa kangasta.niin mietin miten lähellä se olis alkuperäistä.

    #174366

    Käy Seinäjoella värimiehillä kattomassa, siellä on harmaata nukkamattoa kahta erisävyä. Sellaisesta olen värkkäillyt.

    #174367

    Oon hakenukki sieltä mun edelliseen sitikkaan,mutta nyt haen sellaista ettei se pökkää museointiin.eihän tämä muuten oliskaa mikää ongelma.

    #174368

    Esim. Franzosen seinäverhoilmateriaalit läpäisevät kyllä museokatsastuksen, vaikkeivat lainkaan sellaista juuttikangasta ole. Lopputulos on siisti. Sävy aavistuksen alkuperäistä tummempi.

    Nämä ovat enemmänkin omiin tavoitteisiin liittyviä asioita. Täysin alkuperäistä materiaalia tuskin mistään enää saa, ellei ole jossain kulkimessa hyvin säilynyt vasten kaikkia odotuksia.

    #174369

    Kävin tänään ostamassa 5 jm harmaata ohutta messumattoa Kukilasta Vantaalta. Rullan leveys 150 cm. Siellä oli 3.n ja 1,5 m.n rulla samaa vaalean harmaata, jota olen käyttänyt aiemminkin Dyanessa. Ei maksanut mitään, sillä kumpikin oli heille jämäpalaa. Edullista. Helppoa leikata muotoihin ja liimata paikoilleen.

    #174370

    Ostaisitko hieman mullekin 😉

    #174371

    Katsellan jos jää yli. Vaikeaa myydä, kun en itsekään mitään maksanut.

    #174372

    Okei! Mulle tuli mukana harmaa melkein uusi katto,niin voinko laittaa sen tuohon,se on aika vaalea.
    Sen katon maalaaminen on myös pyöriny mieles ,mutta sinistä vinyyli maalia ei saa mistään enkä tiä kuinka tavallinen maali pysyy,vai pitääkö hommata uusi katto.

    #174373

    Itsekin kyselin patongista katon maalaamisesta, käskettiin kysellä HENKALTA josko löytyis maalia. En maalannut, vaan ostin uuden.

    #174374

    Voit kysellä paikallisesta sillkki/ seripainosta. Heiltä saat hankittua Pvc silkkipainoväriä ja ohennetta.

    #174375

    Tein sellaisen huomion kun laitoin ajovaloja ,kun väännän parkit päälle, niin edessä ja takana syttyy parkit,sitte kun käännän valot päälle edessä parkit sammuu,muttei takana.onko tämä normaalia ,vai onko jokin kytkennöissä pielessä.

    #174376

    Joku piuha väärässä kohdassa tai esim. valopukin maadoituksessa katkos ovat arvaukseni.

    Normaalisti parkit jäävät kyllä palamaan ajovalojen kanssa. Olisiko valokytkimen pohjassa joku virhekytkentä?

    #174377

    niin minunkin mielestä,sitä ei toki kukaan tule ikinä huomaamaan,kun siinä on ne sukkulan muotoiset parkit .en olisi varmasti itekään huomannu mutta kun ne oli siinä roikkumas ja sitte kokeilin niin tein tälläisen huomion.valokatkaisimelta mulla ei johdot oo ollu irti ja kun takana silti palaa koko ajan niin vähä ihmettelen.maadoitus vialta tuo ei oikein vaikuta kun muuten parkit ja valot pelaa.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 21)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.