Etusivu Foorumit Päävalikko Tekniikka Vilkkulyhdyn lasi

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #129270

    Hei! olen uusvanha 2CV harrastaja ja tarvitsen varmuudella teidän kokeneiden sätkäharrastajien apua nyt ja tulevaisuudessa.
    Nyt alkuun ilmeni tällainen mikro-ongelma. Kulkimessani (2CV6/87) on etulokasuojan takareunalla myös pyöreät vilkkulamput. Tänään, ollessani liikenteessä huomasin oikeanpuoleisen lampunlasin kadonneen. Irrotin vastapauolen lasin, joka oli kierteellä kiinnitetty joka selittää toisen puolen putoamisen (?). Jäljellä olevassa lasissa on merkintöjä, mm: “SEIMA 805” ja erinäisiä numerosarjoja. Kysymys: osaako kukaan neuvoa, mistä voisin tiedustella varaosaa, ettei tarvitsisi koko lyhtyä (lue molempia lyhtyjä) vaihtaa.

    tv. iCV

    #174439

    Joissakin oli Fiat kuusatasessa käytetty pyöreä sivuvilkku asennettuna.. 😯

    Mauno Nurkkala.. Raahe - Piehinki - Ylitornio.
    Lapinjaos Hupimestari.. 🙂

    #174440

    Moro !!
    jos on 1987 vuosimallin kuljin, niin lienee asennettu jo tehtaalla. Tuota alkuperäistä Seima-lamppua on vaikea löytää mistään, olisi tarve itselläkin. Toisenlaista pyöreää saa, mutta kiinnitys lokasuojaan vaatii vähän viilausta, kun on erilainen. Franzosen valikoimasta ainakin löytyy. Itse vaihdoin vain toisenpuolen, eihän ne yhtaikaa edes juuri näy. Ebayssa näkyy olevan jotain myynnissä ja kirjoittavat sen olevan myös muissa citikan malleissa käytössä (BX, GS yms). Jos innostut tilaamaan, niin minäkin ottaisin 2 kpl.
    Lasse

    #174441

    Manu, Lasse kiitos vinkeistä. kävi kuitenkin niin, että soitin vielä varmuudeksi Sitroselle ja kas sieltä sanottiin, että tuollaista detalji osaa löytyy. Lupasivat laittaa postiin.
    Lasse, saatuani lasin, laitan tänne tiedon, kuinka se paikoilleen sopi.
    Terv, JaH/ iCV

    #174442

    Morjens!
    Lasi tuli postissa tänään ja sopi paikoilleen kuin alkuperäinen.. Hinta postikuluineen 5 €. 😀
    iCV

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.