Etusivu Foorumit Päävalikko Tekniikka Nelkun "ahtauma"

  • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #129444

    Nelkku kulkee normaalisti 80 – 90 nopeutta, mutta sitten tulee aivan kuin ahtauma ja vauhti hyytyy. Mutta, kun ajan luiskalle, käynti on aivan normaali ja kierrokset myöskin. Tiedättekö sisaret ja veljet tämän oireen. Senverran olen katsonut, että ainakin ilmanpuhdistin on kunnossa. On vaihdettu viimekesänä.

    #175057

    Voisiko venttiilit kantaa?

    #175058

    Muita vaihtoehtoja:
    Bensapumppu, kulunut, kuumana kovilla kierroksilla ei pumppaa riittävästi. Oire poistuu pienemmillä kierroksilla.
    Tulpat, kuumana ei kipinää. Vikaa tulpassa, tai väärä tulppa. Toisinaan jos tulpanjohdon kumi peittää tulpan posliinin kokonaan, voi tulppa kuumeta niin paljon ettei sytytä.
    Ropeli on tallessa, ja ilma virtaa vapaasti ? Joskun olen saanut kutosen hyytymään ajamalla nokka peitettynä kovaa lämmeessä kevätsäässä.
    Yleensä nämä kyllä käyvät enemmänkin kylmänä.

    #175059

    Venttiilien kantaminen kuumana tulee minullekin ensin mieleen. Toinen mahdollisuus on karstan aiheuttama henkusytytys. Sen iskiesä kuuluu yleensä voimakas nakutus ja kun kaasua nostaa, saattaa kulku palautua normaaliksi, mutta kaasun lisääminen ei onnistu. Tyhjäkäynti voi olla ihan normaali. Voi yrittää laskea pientä vesinoroa kaasarin kurkkuun koneen käydessä kierroksilla, sen pitäisi poistaa karstaa.

    Itselläni on tästä kokemusta paristakin kulkimesta. Yleensä ennen tapahtumaa on ajettu hieman reippaammalla kaasulla.

    #175060

    Kiitokset teille ystävät mietinnästä ! Minulla olikin kaapissa uusi, käyttämätön p.aine pumppu. Vaihdoin sen (olihan ahdas paikka ) samoin vaihdoin myöskin sytytystulpat. Polttoainepumpun viallisuushan voisi myöskin aiheuttaa sen, että moottori käynnistyy huonosti. Näin minulla on tapahtunut. Kävin koeajolla ja ensivaikutelma oli hyvä! Ilmoittelen, kuinka “ahtauman” on nyt käynyt.
    Terveisin Kuopion kujjeilut -13 Missi OL-31

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.