Mööttimenot ja syyskokous 2016

Suomen 2CV-Killan mööttimenot toimitettiin perinteisen kaavan mukaan. Programmin aikana kisällin arvon saivat Sonja Kannisto, Jussi Sarpo ja Maija Malinen. Tällä kertaa oli aneltu myös mestariksi pääsyä, uudet mestarit ovat Jaakko Tuomisto ja Hannu Hurme. Vapaamestariksi anoivat vähintään 75000 km sätkällä taivaltaneet Eija Lampila, Reijo Juntunen, Outi Aulamo-Juntunen ja Mikko Räsänen.

Raadin huomionosoituksen saivat Hannu Keinänen (Isämestari vuosina 2014-2015), Jukka Isomäki (Ulkomaan yhteyksien hoitaja 1984-2015). Seuraavat kiltalaiset saivat standardin aktiivisestaosallistumisesta Killan ja jaosten toimintaan ja tapahtumiin: Mauno Nurkkala, Tuija Antinkaapo, Jaana Nykänen ja Aila Rajala.

Isämestarin rallin voittivat kaksikko Raimo Yrjölä – Jouni Puputti, toinen sijaan oikeuttavat pisteet keräsi Oskari Räisänen ja Esa Lehtineva. Ja pronssisija parille Erkki ja Aila Rajala.

Kisamestari sarjan voitti Lasse Suhonen Mikkelistä, toinen sija meni Risto Uolalle Lahteen ja kolmas sija Jaana Nykäselle Mikkeliin.

Uuden kisamestarijaoskilpailun voitti Lahden jaos, hyvänä kakkosena kisassa Mikkelin jaos ja kolmantena Helsinki.

Hyvin hoidettu kuljin kunniakirjan tänä vuonna sai Raimo Hallanevan BER…, joka on nähty monen monessa Kiltatapahtumassa.

Lisää tapahtumasta seuraavassa Nyytisessä.

Syyskokous saldoa

Syyskokouksessa valittiin Oltermanni ja Kiltakapteeni, sekä henkilöt raadin tehtäviin erovuorossa olevien osalta eli Kirstumestari, Ottopoika ja Skriba. Skribaa lukuunottamatta vanhat raatilaiset jatkaa tehtävissään.

Juha Anttonen jatkaa Oltermannina ja Joel Inkiläinen Kiltakapteenina. Kirstumestarin tehtävistä vastaa jatkossakin Yrjö Piirto ja Ottopojan tehtävässä jatkaa Mika Koivunen. Uusi Skriba on Rauno Tuomainen Tampereelta.

Muut syyskokous asiat löydät Nyytisestä 6/2016

img_3570

img_3574