UK UK UK UK UK FIN UK FIN UK UK UK UK UK FIN
Finnish English
vasen Koti Uutiset Sätkälä Ohjelma Ilmoittaudu
 

Sätkälä map

OHJELMA

>Tapahtuman aluekartta

>Alustava päiväohjelma

>Hyvää ruokahalua - Bon Appetit


Ideana on muistella hyvällä vanhoja aikoja "takaisin juurille" -teeman hengessä sekä myös kerätä parhaita ohjelmapaloja jaosten järjestämistä tapahtumista.

Tapahtuman viralliset avajaiset ovat keskiviikkona 18. heinäkuuta. Osallistujille jaettavasta tapahtuman juhlajulkaisusta tulevat selviämään kaikki tärkeimmät asiat suomeksi ja englanniksi. Muitakin kieliä käytetään tarpeen mukaan (jos olet kielitaitoinen, ilmoittaudu avustajaksi). Alla hieman makupaloja ohjelmatarjonnasta:

Kutsu "Degustaatiosäpinöihin"
Torstaina 19.7. järjestetään kansainvälinen ruuanmaistelutapahtuma, johon osallistujia pyydetään tuomaan pieniä makupaloja oman kotiseutunsa tai esim. jaoksenne alueen ruuista ja/tai juomista. Jos haluat ottaa osaa, liity mukaan juhlalehtisessä ilmoitettuna ajankohtana. Ilmoittautumista ei tarvita, jokainen hoitaa tarjoilunsa täysin omatoimisesti, myös siivouksen. Paikka tulee olemaan Sätkälän suuri ruokailukatos. Verkkovirtaa ei ole tarjolla esim. jääkaapeille, joten ota se huomioon tarjottavia tuotteita valittaessa.

Yleisötapahtuma Sulkavan Soutustadionilla la 21.7.2012.
Lauantaina järjestetään suuri avoin yleisötapahtuma, johon kaikki ovat tervetulleita ilman ilmoittautumista ja maksua. Jos et halua yöpyä, tee lauantaina päiväretki Sulkavalle. Paikalla saattaa olla mm. rallimaailman tähtiä ym. kiinnostavaa Citroenin maahantuojan Auto-Bonin myötävaikutuksella. Stadionilla on tarkoitus järjestää mm. kansainvälinen 2cv-kirppari, missikisat sekä esitellään rahvaalle alan näytöslajeja ja -kisoja.
Toivonmukaan media eri muodoissaan on hyvin edustettuna paikalla. Suunnitelmat ovat vielä vaiheessa, lisätietoa tulee nettisivuillemme; tarkista myös tarkka ajankohta sieltä. Ideoita otetaan mielellään vastaan.

KILPAILUT
-"Sätkälän Säpinä Cup" sisältää erilaisia hauskoja kisailuja. Osallistua voi vaikka tiettyä maata, ryhmää tai kerhoa edustavana tiiminä.

- "FingerPorin YÖ-ST" on suunnitelmissa 20.7-21.7. välisenä kesäyönä n. klo 22:00-02:00.

- "2CV Missikisat" on perinteinen kansainvälisten kokousten ohjelmanumero.Yleisön suosikki valitaan Soutustadionilla vierailupäivänä.

- Vaikka Sulkava ei ehkä olekaan Suomen hyttystiheintä aluetta, voidaan populaatiota pyrkiä vähentämään kansainvälisen Hyttystenpyydystyskilpailun kautta.

MUSIIKKI JA MUU VIIHDYKE
- Joka illalle riittää monenmoisia musiikkiesityksiä metsä-stagella. Tarkoitus on kuitenkin pitää äänenvoimakkuus miellyttävällä tasolla.

- Lauantai-ilta on omistettu "2CV-Blues" -teemalle usean kajaanilaisbändin voimin. Absolutely!

- Tuo myös akustiset instrumenttisi mukanasi. Ajatuksena on järjestää "Maailman suurin 2CV-nuotiobändi", joka soittaisi ja laulaisi kaikkien tuntemia kappaleita yhdessä. Jamit järjestetään myös.

Kutsu "Sätkävision" 2cv-laulukilpailuun
- Osallistu kansainväliseen "Sätkävision" 2cv-laulukilpailuun. Säännöt ovat väljät: voit säveltää uuden kappaleen tai muokata olemassaolevaa melodiaa ja/tai sanoja. Esitä tuotos itse tai ystäviesi kanssa tai pyydä säestysapua "Frozen Ducks" -housebändiltä. Maksimikesto 4 minuuttia. Äänentoistolaitteet, mikrofonit ja perusbändisoittimet löytyy paikanpäältä. Jury valitaan kuulijoiden keskuudesta. Ilmoittautumiset ja tiedustelut: fin2cv at 2cv.fi

- Perjantaina 20.7. vietetään Killan 50-vuotisjuhlallisuuksia.

MUITA PALVELUITA OSALLISTUJILLE
- Päivittäinen "Ajajakokous" pidetään stagella n. klo 18:00. Sen tarkoituksena on jakaa informaatiota seuraavan 24 tunnin tapahtumista. Samalla saatetaan jakaa palkintoja.

- Lapsille on omaa ohjelmaa ja myös nuorille pyritään järjestämään toimintaa.

- Kirppari toimii joka päivä (katso ohjelma). Tuo tavarasi kiertoon, ne voivat olla mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. Ammattimyyjät voivat ottaa yhteyttä organisaatioon pitkäaikaisemman myyntipaikan järjestämiseksi.

- Juhla-arpajaiset järjestetään ja arpajaispalkintolahjoituksia otetaan mielellään vastaan, isompia tai pienempiä, ole yhteyksissä fin2cv-at-2cv.fi

- Sponsoreilla ja tukijoilla on mahdollista julkaista maksullinnen onnittelu- tai kannatusilmoitus juhlalehtisessämme. Aineistot juhlajulkaisuun: 2cv.nyytiset@2cv.fi.

- Nettisivultamme löytyy suomenkielinen A4-kokoinen esite tapahtumasta, jota sopii hyödyntää ollessanne yhteyksissä kolmansiin osapuoliin.

- Tutustumiskäyntejä lähiseudun käsityöläisten luokse suunnitellaan. Esimerkiksi paikallisen sepän luokse Tuakon Takomolle tehdään visiiottejä max. 10 sätkän ryhminä. Matkalle osuu myös lossi.

- Alueen muista tutustumiskohteista tullaan jakamaan informaatiota. Sulkavan ympäristö tarjoaa mainiot puitteet veneilyyn, kanoottiretkiin, pyöräilyyn, patikointiin luonnossa ym.
www.sulkava.fi

- Ainakin kaksi saunaa on vieraiden käytössä ja Saimaa tarjoaa mainiot uintimahdollisuudet.

- "Club shop" myy tapahtuman t-paitoja ja muita oheistuotteita. Säpinöitten logo ja muut graafiset tunnukset on varattu vain organisaation käyttöön ellei asiasta ole erikseen kirjallisesti sovittu.

- Sähköä EI OLE valitettavasti vieraillemme tarjolla. Erittäin pakottavissa tarpeissa ole etukäteen yhteyksissä järjestäjiin. Kylmäkalleille on pakastin käytössä.

- Ensiapupiste on paikalla ympäri vuorokauden.

- Sätkälään on tarkoitus saada aikaiseksi langaton nettiyhteys ja kenties tietokoneitakin osallistujien käyttöön.GSM-verkko tietysti kattaa alueen hyvin. Säpinöiden Facebook-sivu on avoinna kommentoinnille, kuville ym. koko tapahtuman ajan.

- Kioskityyppinen outiikki palvelee peruselintarvikkeiden osalta. Paremmin varustettuja putiikkeja löytyy Sulkavan keskustasta n. 5 km etäisyydeltä. Ehkä joihinkin saadaan puhuttua pieni ostoetukin.

- Ruokalarakennuksessa tullaan tarjoamaan ruoka-annoksia tai ainakin pientä välipalaa.

- Kokouksessa mahdollista saada teknistä hätäapua sekä paikka korjauksiin.


RAIDIT

Raid Sätkälä 7.7.-18.7.2012
Ulkomaalaisille on suunnitteilla 7.-18.7.2012 "RAID SÄTKÄLÄ" Keski-Euroopasta via Baltican kautta Suomeen.
> Katso reittisuunnitelma ja viimeisimmät tiedot.
Reissun vetäjä etsii aisaparia järjestelyihin.
Email: satkalan.sapinat at gmail.com

Wanhojen Waunujen Waellus 12.7.-18.7.2012
>Waelluksen nettisivut
järjestetään ennen tapahtumaa. Ajelu alkaisi Hämeenlinnasta ja koukkaisi hitaasti kiiiruhtaen Venäjän kautta kohti Sulkavaa.
email: rauno.tuomainen at kolumbus.fi

4. Raid Mosquito 22.-29.7.2012.
alkaa heti tapahtuman jälkeen ja suuntaa itäistä reittiä kohti pohjoista ja Nordkappia.
>Raid Mosquiton nettisivut
Email: hupimestari at 2cv.fi

Midnight Sun Express 28.7. - 12.8.2012
Ruotsista Lappiin Sätkälän Säpinöiden jälkeen ranskalaisten järjestämänä, muutama paikka vapaana.
Info: tel. +33 6 08 28 15 59, e-mail:raid.laponie2012-at-orange.fr
TROLLOGIK ORGANISATION / Göran G. GRANATH

 

Youtube video!

Raid satkala
Raid Sätkälä

Wanhojen Waunujen Waellus


Raid Mosquito

English Finnish