UK UK UK UK UK FIN UK FIN UK UK UK UK UK FIN
English Finnish English Finnish English Finnish
vasen Koti Uutiset Sätkälä Ohjelma Ilmoittaudu

ILMOITTAUTUMINEN

Ennakkoilmoittautuminen ei ole enää mahdollista.

Mikäli ilmoittaudut vasta paikan päällä, pyydämme sinua käyttämään tapahtuman vara-aluetta yöpymiseen. Tämä kävelymatkan etäisyydellä oleva alue soveltuu myös hyvin enemmän yörauhaa kaipaaville sekä isoille ajoineuvoille.

Päivävierailuun suosittelemme maksutonta lauantain 21.7. yleisötapahtumaa Sulkavan soutustadionilla. Vierailu Sätkälässä edellyttää aina tapahtumamaksun suorittamista.

Meillä on "positiivinen ongelma". Tapahtuman suosio on ylittänyt reilusti ennakkoarviot. Tiettyä niukkuutta tasaisesta telttamaastosta tulee esiintymään ja toivomme kaikilta joustavuutta, omatoimisuutta ja muiden huomioonottamista. Leiriytyessä kompaktin kokoinen teltta tai sätkässä nukkuminen toimivat parhaiten. Rohkaisemme ilmoittatuneita myös käyttämään lähialueen muita majoitusmahdollisuuksia, joista on lisätty tietoa.

Muistakaa vahvistaa ilmoittautumisenne maksamalla osallistumismaksunne Killan tilille. Peruutustapauksissa ottakaa yhteyttä turku-at-2cv.fi

Tulijoita on jo yli 400 kulkimellista 18 maasta:
Alankomaat, Australia, Belgia, Englanti, Italia, Itävalta, Niger, Norja, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Slovenia, Sveitsi, Tanska, USA, Venäjä ja Suomi.
> Tilastoa ilmoittautumisten edistymisestä

Sätkälän Säpinät on ainutkertainen Killan 50-vuotisjuhla, johon jäsenet kutsutaan mukaan. Sen vuoksi tapahtumaan osallistuminen on haluttu tehdä mahdollisimman edulliseksi ja houkuttelevaksi etenkin rättärillä alueelle saapuville.

Osallistumismaksut
Maksu sisältää leiriytymisen ja sisäänpääsyn alueelle ajalla 18.-22.7. enintään. 4 hengelle / autokunta (kahdella autolla saapuvat maksavat kaksi osallistumismaksua). Maksu on sama riippumatta siitä monenako päivänä tapahtumaan osallistuu tai yöpyykö alueella vaiko omatoimisesti sen ulkopuolella.

- 2CV-pohjaiset mallit: 30 eur
- Muut Citroenit: 50 eur
- Muut autot: 70 eur
- (lisämatkustaja 5 eur/hlö) .


Ilmoittautumista koskevat tiedustelut Markulle
puh 0440465400, (02) 238 1040, sähköposti: turku-at-2cv.fi

Sähköposti yleisiiin tiedusteluihin: fin2cv-at-2cv.fi.
Ilmoittautumisesta on ollut myös informaatiota kerholehdessämme 2CV-Nyytisissä.

> Tapahtuman organisaatio